Έχω μια όμορφη σχέση αλλά μου λείπει η ελευθερία μου!

Έχω μια όμορφη σχέση αλλά μου λείπει η ελευθερία μου!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπημενο μου queen
Διαβαζω συνεχως την στηλη σας ΣΕΞ&ΣΧΕΣΕΙΣ και πραγματικα μου αρεσει.. πηρα λοιπον και εγω το θαρρος να σας μιλησω για το δικο μου προβλημα.
Λοιπον.. αρχικα να πω οτι ειμαι ενα κοριτσι ηλικιας 21 χρονων και βρισκομαι σε μια σχεση 4 χρονια .. οπως στις περισσοτερες σχεσεις ετσι και στην δικη μου υπαρχουν τα μικροπροβληματακια, ομως ειμαστε αγαπημενοι! Τις τελευταιες ημερες ομως νιωθω καπως περιεργα.. νιωθω πως ειμαι παντρεμενη, μεγαλη σε ηλικια με παιδια, και πως η ζωη μου δεν εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα... Αγαπω το αγορι μου και δεν θελω να χωρισω μαζι του, αφου ολα μαζι τα περασαμε και μεγαλωσαμε μαζι αλλα εχω πεθυμησει να ζησω οπως παλια, να βγω εξω με φιλες για διασκεδαση ,να φλερταρω και να με κυριευσει ο εθουσιασμος οταν χτυπησει το κινητο και ειναι το προσωπο που θες..νιωθω πως θελω να ασχοληθω με τον εαυτο μου και τα χομπι μου αλλα και τις φιλες μου.! εχω πεθυμησει τους παλιους καιρους και ακομη βρισκομαι σε μια ηλικια που ολα αυτα γινονται ! δεν ξερω τι να κανω..αγαπαω το αγορι μου και περναμε καλα μαζι! Βρισκομαι σε αδιεξοδο που δεν ξερω τι ειναι σωστο και τι οχι, νιωθω οτι ειμαι ατομο που φοβαται το τελος, τη μοναξια γιατι τοσα χρονια δεν εμαθα να ζω μονη μου, φοβαμαι τις αποτομες αλλαγες..ομως πιστευω οτι η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει αλλο... τι να κανω χωρις να το μετανιωσω?? βλεπω διαφορα αγορια αλλα και κοριτσια που περνανε την φαση που μου λειπει και λεω μεσα μου ''ποσο τυχερα ειναι τα ατομα αυτα'' και ποσο θα ηθελα να τα περασω και εγω. Αλλα ατομα που βρισκονται σε τετοια κατασταση, λενε ποσο τυχερη ειμαι εγω που εχω μια σοβαρη σχεση τοσο καιρο και που γνωριζονται οι δικοι μας και που ολα πανε καλα και τις περισσοτερες μερες της εβδομαδας μενουμε μαζι ..! Δεν θελω να αναφερω την αποψη που εχουν οι φιλες μου για το ολο θεμα αλλα θα ηθελα να ακουσω και την δικη σας αποψη μπας και βρω μια λυση !! λετε να ειναι μια φαση που θα περασει? η ειναι κατι που πρεπει να αλλαξω στην ζωη μου για το καλο το δικο μου.. ΗΕLP PLS!

Η απάντηση του Queen.gr

Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να σου το λύσει κάποιος τρίτος. Σίγουρα υπάρχει αγάπη και ενδέχεται να είναι απλά μια φάση. Είσαι βέβαια μόνο 21, για να πούμε πως θα βρεις τον ιδανικό σύντροφο και θα ζήσετε για πάντα μαζί και αγαπημένοι. Το πιθανότερο είναι, κάπου παρακάτω να τελειώσει η σχέση. Φυσικά δεν ξέρουμε ποτε πώς θα εξελιχθεί κάτι και δεν αποκλείουμε να είναι σχέση ζωής αυτός ο δεσμός.

Από την άλλη, φοβάμαι πως αν ήσουν πραγματικά ερωτευμένη ή έστω ακόμη ερωτευμένη, δεν θα περνούσαν αυτές οι σκέψεις από το μυαλό σου. Σίγουρα μετά από τόσο καιρό τον αγαπάς και τα βρίσκετε. Ότα δύο άνθρωποι όμως είναι ερωτευμένοι, δεν υπάρχει χώρος για αμφιβολίες και άθε άλλο παρά την ελευθερία τους και κάτι καινούριο ονειρεύονται.

Καλή η σχέση και η συνενόηση, αλλά αν νιώθεις πως θες να κάνεις άλλα πράγματα, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς και να το ρισκάρεις. Είσαι αρκετά μικρή και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ