Αυτά τα Χριστούγεννα θα γνωρίσεις τους δικούς του; 8 λόγοι για να σε λατρεψουν

Αυτά τα Χριστούγεννα θα γνωρίσεις τους δικούς του; 8 λόγοι για να σε λατρεψουν

Eτοιμάσου για το θαύμα των Χριστουγέννων!

Σε θέλει, τον θέλεις... Τί μένει; Η πολυπόθητη έγκριση από τους γονείς του... (γιατί όλες ξέρουμε πόσο μετράει για τον αγαπημένο σου η γνώμη της μανούλας!).

Αν αυτά τα Χριστούγεννα ο σύντροφός σας θα σας κάνει το ωραιότερο δώρο, να σας πάει δηλαδή στο πατρικό του για να γνωρίσετε την οικογένειά του, θα πρέπει να ξεσκονίσετε το savoir vivre του Χρήστου Ζαμπύνη... Δεν είπε κανείς ότι θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά υπάρχουν 8 βασικοί τρόποι για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

1. Αν μείνετε στο σπίτι των μελλοντικών πεθερικών σου ξεκαθάρισε στον καλό σου ότι θες να κοιμηθείτε σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Κανείς από την οικογένειά του δεν πρόκεται να εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις σου στο συγκεκριμένο δωμάτιο! Αν δεν υπάρχει χώρος καλύτερα να μείνετε σε κοντινό ξενοδοχείο.
2. Ξέχασε τα τρυφερά ενσταντανέ. Όχι αγκαλιές, όχι φιλιά, όχι δημόσεις εκδηλώσει αγάπης. Κρατήσου για όταν επιστρέψετε.
3. Κάνε κοιπλιμέντα στον μπαμπά και στην μαμά του και ξέχασε οποιαδήποτε σύγκριση του τύπου: Η μαμά μου φτιάχνει την μηλόπιτα διαφορετικά".
4. Δώστε μεγάλη προσοχή στην εμφάνισή σας και στα ρούχα που θα επιλέξετε να φορέσετε. Αφήστε τα στενά, αισθηασιακά συνολάκια σας για κάποια άλλη μέρα. Ναι στα σουτιέν, όχι σε οτιδήποτε διάφανο και προσοχή στο μήκος της φούστας.

5. Όσο και αν το σηκώνει το εορταστικό κλίμα, μην μπείτε στον πειρασμό να αδειάσετε όλο το ποτήρι με το κρασί. Μπορεί τα μέλη της οικογένειάς του να πιουν λίγο παραπάνω, αλλά εσείς συγκρατηθείτε σε κάθε περίπτωση.
6. Μην μπείτε σε οποιαδήποτε συζήτηση πολιτικού ή θρησκευτικού περιεχομένου. Ως ένδειξη σεβασμού προς τους ανθρώπους που σας φιλοξενούν πηγαίνετε με τα νερά τους όποια κι αν είναι αυτά.
7. Μην φλερτάρετε με τον όμορφο ξάδερφο. Αυτή είναι ανάρμοστη συμπεριφορά που θα σας στοιχίσει την έξοδο από την οικογένεια μια για πάντα.
8. Να είστε ευγενικοί, πρόθυμοι και για την επίσκεψη να πάρετε μαζί σας λουλούδια και ένα μπουκάλι κρασί για την οικοδέσποινα.

Με τους σωστους τρόπους τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Καλή επιτυχία!