Στην αρχή ενδιαφερόταν, μετά με έφτυσε, τώρα θέλει σεξ.Είναι η πρώτη μου φορά. Τι να κάνω;

Στην αρχή ενδιαφερόταν, μετά με έφτυσε, τώρα θέλει σεξ.Είναι η πρώτη μου φορά. Τι να κάνω;

Καλησπέρα,

Γενικά δεν με λες και από τις πεπειραμένες γυναίκες στον έρωτα... Είμαι 27 χρονών χωρίς να έχω κάνει ποτέ μου σχέση και δεν έχω καθόλου σεξουαλικές εμπειρίες, γιατί απλά δεν έτυχε ή δεν το κυνήγησα δεν ξέρω. Για να πω την αλήθεια μέχρι σήμερα εγώ και οι άντρες καμία σχέση. Τέλος πάντων, σε ένα ταξίδι-σεμινάριο γνωρίστηκα με έναν άντρα (τούρκικης καταγωγής) ίδιας ηλικίας με μένα, όπου αμέσως ήρθαμε πολύ κοντά, άψογη επικοινωνία ταιριάζαμε αρκετά. Μετά από μια βραδιά όπου είχαμε πιει ένα ποτηράκι παραπάνω ήρθαμε πιο κοντά και έκανε την κίνηση με φίλησε και υπήρξε μια πολύ ωραία βραδιά χωρίς όμως σεξ (όπου του είπα ότι για μένα είναι η πρώτη φορά που έστω φιλάω έναν άντρα). Την επόμενη μέρα μου είπε οτι του αρέσω αλλά δεν θέλει να συνεχίσουμε γιατί είμαι από άλλη χώρα και πολλά μπλα μπλα... μέχρι το τέλος του σεμιναρίου ήταν σχεδόν κλεισμένος στον εαυτό του χωρίς να μου μιλάει. Όταν φύγαμε χαιρετηθήκαμε ας πούμε φιλικά και ενώ εγώ θα συνέχιζα να μένω στο ίδιο μέρος με αυτόν και είπαμε να βρεθούμε έξω για καφέ δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Αλλά επειδή η ζωή είναι ρόδα μετά από ενάμιση μήνα
βρεθήκαμε σε άλλη χώρα σε άλλο σεμινάριο. Στο μεσοδιάστημα για κάποιο καιρό μιλούσαμε στο facebook για ώρες, 3-4 ώρες κάθε φορά, με αποκορύφωμα την μπούρδα οτι δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό που συνέβη μεταξύ μας. Όταν με είδε μπροστά του σάστισε λες και δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.(Σημείωση δεν είμαι η μέση γυναίκα, είμαι ολίγων παχουλή με μπόλικες καμπύλες άλλα με ένα συμπαθητικό πρόσωπο.) Εγώ με μείον 12 κιλά και με άλλο μαλλί και εννοείται με αρκετά περισσότερη αυτοπεποίθηση.
Μην στα πολυλογώ εγώ το παίζω άνετη και δεν τρέχει τίποτα που είσαι εσύ εδώ και αυτός να προσπαθεί να έρχεται κοντά μου, με αποκορύφωμα την εξιστόρηση από μέρους του των 2 ερωτικών κατακτήσεων του στο σεμινάριο όπου όμως μετά από αυτό δεν ήταν καθόλου ευτυχισμένος. Οι μέρες κυλούν με πολλή συζήτηση και γενικώς υπονοούμενα για αυτό που έγινε μεταξύ μας και όλο να ερχόμαστε και πιο κοντά μαθαίνοντας ο ένας τον άλλο. Το αποκορύφωμα μια μέρα πριν φύγουμε ήρθε να με βρει και απλά πίνουμε πάρα πολύ και μιλάμε πλέον ανοιχτά και μου εξομολογείτε ότι με έμενα αισθάνεται ελεύθερος να πει τα πάντα να είναι ο εαυτός του χωρίς να υποκρίνεται κάτι άλλο και ότι θα ήθελε να είμαστε μαζί αρκεί να ήμουν ίσως πιο αδύνατη και επίσης τώρα ήταν μπερδεμένος γιατί ένιωθε μετανιωμένος για τη πρώτη κοπέλα που έκανε κάτι στο σεμινάριο και την παράτησε. ΤΟ ΑΠΟΛΥΥΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
Δεν έφτανε μόνο αυτό μετά από αυτή τη συζήτηση άρχισε πάλι να με φιλάει και να προχωράει με αποκορύφωμα να μου ζητήσει να κάνουμε σεξ όπου βέβαια και αρνήθηκα γιατί του εξήγησα ότι τουλάχιστον η πρώτη μου φορά θα ήθελα να είναι με κάποιον που με γουστάρει. Από την επόμενη μέρα ένας άλλος πολύ πιο άνετος να θέλει να με αγκαλιάζει να μου μιλάει συνέχει, ματιές και γενικά μια ατμόσφαιρά πολύ μα πολύ οικεία με δόση ερωτισμού πάντα. Φύγαμε μαζί για Κων/πολη όπου μένει, γιατι είχα κάποιες δουλειές εκεί, μαζί στο λεωφορείο αγκαλιές φιλιά κλπ. Το βράδυ της επόμενης μέρας και ενω είχαμε χωριστεί και εγώ νόμιζα οτι δεν δίνει καμιά δεκαρα για μένα έρχεται μήνυμα "ποτε θα συναντηθούμε?"και μένω εμβρόντητη.... Πλάκα μου κάνει λεω... οχι μόνο πλάκα δεν έκανε αλλά επειδή έφευγα απόγευμα μου ζήτησε να συναντηθούμε από το πρωί μέχρι που με πήγε στο λεωφορείο για να φύγω. Περιττό να σου πω οτι ολη η μέρα κύλησε με ματιές , αγγίγματα πολλές σπόντες αγκαλιές φιλιά χεράκια και οτι μπορείς να φανταστείς..... αλλα παράλληλα μιλούσαμε και για αυτήν την πρωτη κοπέλα που ειχε στο σεμινάριο....
Τέλος απο τη στιγμή που γύρισα Ελλάδα δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε και συνέχεια πόσο του λείπω και ποσο μου λείπει και τέτοια....αλλα παράλληλα μιλάει και με την άλλη. Ωραια, από ολο αυτό εσυ τι συμπέρασμα βγάζεις, γιατί εγω δεν βγάζω! Είμαστε φίλοι; Γουστάρει αλλά κολλάει στη εμφάνιση; Τι στο καλό; και εγώ είμαι πολυ μπερδεμένη πολύ γιατι δεν ξέρω τι να κάνω με τέτοιες καταστάσεις, είναι η πρώτη μου φορά και έχω πελαγώσει.
Τέλος (επειδή το σκέφτεσαι "μα θα τον ξαναδείς;") σου λεω ναι πιθανότατα σε 2 μήνες να είμαι Κω/πολη και να μείνω εκει τουλάχιστον για ένα χρόνο και όπως μου δήλωσε σε ενα μήνυμα του "δεν θα σε ξεχάσω, μόλις έρθεις εδω θα κάνουμε ενα πάρτι".
Αυτά, ατελείωτο μήνυμα αλλά μπορείς να σκεφτείς την ψυχολογία μου. Δεν ξέρω τι μου γίνεται, φοβάμαι πολυ οτι θα πληγωθώ στο τέλος!!!

Αγαπητή φίλη,

Θα σου πω ότι ξεκίνησα 3 φορές το γράμμα σου, μέχρι να καταφέρω να το τελειώσω. Όχι δεν έφταιγε ότι ήταν μεγάλο (που ήταν εδώ που τα λέμε!), αλλά χανόμουν κάθε φορά στο συνδυασμό "είμαι 27" και "δεν είχα καμιά επαφή με άντρα". Ούτε καν φιλί από ότι κατάλαβα. Εκεί με έχανε το όλο θέμα - ναι, ok, μου φαινόταν περίεργο εν έτει 2013 (μην σου πω ότι μπήκαμε ήδη στο '14 και δεν το έχουμε καταλάβει!).

Anyway δεν είναι εκεί το θέμα (το δικό σου τουλάχιστον) αλλά στο τι τρέχει με τον φίλτατο γείτονα. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι στο τέλος θα πληγωθείς, ό,τι και να γίνει αν συνεχίσεις μαζί του. Και μπορώ να σου εξηγήσω και το γιατί.

Άνθρωπος που λέει "θέλω να κάνω κάτι μαζί σου, αν ήσουν πιο λεπτή" είναι ένας ηλίθιος και μισός. Κόπανος από τους λίγους. Βλάκας με περικεφαλαία. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι λέω.
Και τώρα πάμε στη σοβαρή εξήγηση...

Στην πρώτη σας γνωριμία κάνει μπαμ ότι εκείνος ήθελε να κάνει σεξ. Με σένα, με την άλλη, την παρά-άλλη. Δεν του έκατσες εσύ, έτσι πήγε στην άλλη και την παρά-άλλη (και του έκατσαν). Και φυσικά από την ώρα που δεν έγινε κάτι μεταξύ σας, σε αντιμετωπίζει λιγότερο και από γνωστή. Γιατί στη τελική δεν μετράς για εκείνον.

Στη δεύτερη συνάντηση εσύ είσαι ανανεωμένη. Άρα τι σκέφτεται; Για να έχεις πάρει τα πάνω σου, μάλλον έχεις κάνει σεξ επιτέλους, άρα δεν θα είσαι και τόσο αρνητική για να δοκιμάσεις και με αυτόν (βλέπεις νόμιζε ότι του έφυγε το άγχος "θα είμαι ο πρώτος της"). Έλα ντε που δεν ήταν έτσι τα πράγματα.
Αλλά -ναι, έρχεται το αλλά- χωρίς να ξέρει ότι εσύ θα κάνεις μόνο αν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα ("αρνήθηκα γιατί του εξήγησα ότι τουλάχιστον η πρώτη μου φορά θα ήθελα να είναι με κάποιον που με γουστάρει" τα λόγια σου). Άρα, γίνεται ρομαντικός στα καπάκια.
Στο τέλος, του λες ότι παίζει να πας να μείνεις στην Κωνσταντινούπολη για ένα χρόνο. Από ότι κατάλαβα οι άλλες που έπαιζε δεν ήταν από τα μέρη του. Αρά γιατί να αφήσει μια εν δυνάμει καβάντζα; Τρελός είναι;

Και όχι, μην αναρωτιέσαι γιατί τότε ανοίχτηκε και σου είπε ότι μετάνοιωσε για αυτά που έκανε με τις άλλες. Γιατί όταν θέλουμε να κάνουμε σεξ λέμε ΠΟΛΛΕΣ μ@λακίες. Και βασικά αυτές που θέλει να ακούσει η άλλη για να πέσει.
Τόσο απλά.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ