Με κέρδισε με τη συμπεριφορά του, αλλά μετά τον έχασα! Πώς θα γυρίσει;

Με κέρδισε με τη συμπεριφορά του, αλλά μετά τον έχασα! Πώς θα γυρίσει;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γνωριστηκαμε οταν εγω ημουν 18 και αυτος 23,με κερδισε με την συμπεριφορα ενω στην αρχη δεν τρελενομουνα με εκανε με τον καιρο να τον αγαπησω πολυ.Ημασταν μαζι 3 χρονια,Ειχαμε την τελεια σχεση σεβασμος αγαπη κατανοηση ζηλια με μετρο.Εγω απο την φυση μου ειμαι πολυ δυναμικη με αποτελεσμα πολλες φορες να νευριαζα χωρις σοβαρο λογο,ετσι του ειχα πει αρκετες φορες πανω στην παρορμηση μου να χωρισουμε,ποτε ομως δεν κραταγε τα βρισκαμε αμεσως και μετα ημασταν παλι ολα καλα.Εκανε πισω αρκετες φορες ομολογω.Μου ελεγε συνεχως οτι ειμαι αυτο που εψαχνε παντα παρα το γεγονος οτι ημουν μικροτερη εκανε ονειρα για οικογενεια κτλ απο ενα σημειο και μετα και εγω.Η αληθεια ειναι πως εχει ολα τα χαρακτηριστικα που θα ηθελα στον ανδρα που θα παντρευομουνα στο μελλον.Με αγαπουσε πολυ και το εδειχνε συνεχως με τις πραξεις του με εκανε ευτυχισμενη,Με τα πολλα τον τελευταιο καιρο καποιους μηνες 2-3 τσακωνομασταν αρκετα για ασημαντους λογους δεν υπηρξε ποτε καποιος σοβαρος λογος,μαλλον ειχα εγω καποια θεματα που με απασχολουσαν με σπουδες δουλεια κτλ ειχε και αυτος την δουλεια του στην οποια πιεζεται πολυ ε και οι εντασεις αυξηθηκαν.Μια μερα που τσακωθηκαμε του ειπα να χωρισουμε και οτι το πιστευω οτι πρεπει ν γινει ετσι,αυτο ηταν στιγμιαιο βεβαια μετα εκατσα να σκεφτω και καταλαβα πως λειτουργησα κλασικα παρορμητικα.Του λεω λοιπον να βρεθουμε να μιλησουμε να βρουμε μια λυση γιατι δεν υπαρχει λογος να τα διαλυσουμε ολα χωρις λογο.Ομως εκει αντικρυσα για πρωτη φορα την αρνηση του στο να τα βρουμε.Επεσε σε μια καταθλιπτικη κατασταση θα ελεγα και τα εβλεπε ολα αρνητικα απτην μια το βρισκω λογικο να πεισμωσει αλλα δεν περιμενα να κρατησει τοσο πολυ.Να σημειωσω πως παντα αυτος εκανε την κινηση να τα ξαναβρουμε παντα εφταιγε δεν εφταιγε.Οι πρωτες μερες ηταν τραγικες δεν ηθελε να μου μιλησει καν επεμεινα εγω κακως νομιζω εστειλα μηνυματα επερνα τηλεφωνα ,νομιζω πως τον πιεσα για πρωτη φορα,αυτο ειναι εντελως εξω απτον χαρακτηρα μου.με τα πολλα αρχισε να μαλακωνει αλλα ακομα να επειμενει πως τωρα δεν γινεται να τα βρουμε πως για να μπορεσουμε να ημαστε καλα καποτε πρεπει να περασουμε χρονο μακρια ο ενας απτον αλλον,συμφωνησα σε αυτο αν και εστειλα καποια μηνυματα παλι στα οποια παντα μου απανταγε με πηρε και μονος του τηλεφωνο μερικες φορες και απο ενα σημειο και μετα που εγω αποφασισα επικοινωνια τελος μου εστελνε καποια μηνυματα θα σ αγαπαω παντα,δεν ξερω αν μπορεις να με βαλεις ξανα στην ζωη με λιγα λογια καταλαβα πως δεν θελει να κλεισει ολη αυτη η ιστορια και οπως μου ειπε θα ξαναημαστε μαζι οταν θα νιωσει μεσα του ετοιμος,αν δεν ηταν ο συγκεκριμενος ανθρωπος δεν θα το συνεχιζα αλλα αυτος δεν μου εχει δωσει ποτε δικαιωμα για τιποτα αρνητικο πλως νομιζω εφτασε στα ορια του,Εσεις τι νομιζετε θα ξαναγυρισει σε μενα??ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το τεραστιο μηνυμα.

Η απάντηση του Queen.gr

Μια σχέση, είναι δυνατόν να περάσει κρίση ή περισσότερες φορές. Κάποιες από αυτές είναι και καταληκτική. Εάν δεν έδειχνες τον απαραίτητο ενθουσιασμό πριν και τώρα που τον χάνεις αναστατώθηκες και προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας, είναι λίγο δύσκολο ίσως και ανώριμο να προσπαθείς να πείσεις έναν άνθρωπο κορεσμένο και σε κρίση.

Όσο τραβάς ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει, τόσο πιο δύσκολο το κάνεις. Για να πείσεις ότι άλλαξες και πως μπορείς να παρλεχεις ηρεμία και σταθερότητα καθώς και αγάπη σε αυτό τον άνθρωπο, θα πρέπει να κρατήσεις μία απόσταση και να κάνεις την παρουσία σου όσο το δυνατόν πιο διακριτική.

Δηλαδή τα πιεστικά μηνύματα καλό είναι να λείπουν- το ίδιο και τα πολλά τηλέφωνα. Μπορείς να του πεις πως αποφάσισες κι εσύ να του δώσεις το χρόνο του και πως ό, τι κι αν αποφασίσει θα το κατανοήσεις. Πες του πως τον αγαπάς σαν άνθρωπο και τον εκτιμάς και πως θα είσαι δίπλα του μιας και δεν θες να τον χάσεις τπό τη ζωή σου. Κάνε αυτό και τήρησέ το. Δώσε χρόνο, άσε καιρό να περάσει και δες αν έχει πρόθεση κι εκείνος να σε αναζητήσει. Αν όχι τότε ίσως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Δεν σημαίνει ότι φταις απαραιτήτως εσύ. Μπορεί να σημαίνει ότι δεν αισθάνεται πράγματι το ίδιο.

Η καλύτερη λύση είναι πάντως να δώσεις χρόνο και να αποτραβηχτείς διακριτικά. Άσε τον να δείξει αυτό που πραγματικά θέλει, χωρίς πίεση και απλά δέξου το.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ