5 βασικοί λόγοι για τους οποίους είστε μόνη ΚΑΙ αυτά τα Χριστούγεννα!

Γωγώ Φούντα
5 βασικοί λόγοι για τους οποίους είστε μόνη ΚΑΙ αυτά τα Χριστούγεννα!

Και αν δεν αλλάξετε κάτι, και του χρόνου στα ίδια θα είστε!

Χριστούγεννα έρχονται, το κρύο είναι τσουχτερό και η αγκαλιά κρίνεται απαραίτητη! Το μόνο πρόβλημα βέβαια είναι ότι και φέτος τα Χριστούγεννα, όπως ίσως και πέρυσι αλλά και πρόπερσι, ο μόνος που προσφέρεται για αγκαλιά, είναι ίσως ο τεράστιος αρκούδος, που όλες έχουμε από την παιδική μας ηλικία, ο μπαμπάς μας άντε και το λιγούρι κολλητός μας! Η αλήθεια είναι, ότι είναι στενάχωρο όλες τις εποχές του χρόνου να βιώνεις την μοναξιά, αλλά πόσο μάλλον, τώρα που πλησιάζει η γιορτή της αγάπης και της συντροφικότητας. Έχετε αναρωτηθεί όμως γιατί είστε ακόμα single ενώ προφανώς αυτή είναι μία κατάσταση η οποία δεν σας αρέσει και σας στενοχωρεί κιόλας; Έχετε ίσως αναλογιστεί τα λάθη και τον κακό χειρισμό καταστάσεων, ή τα αφήνετε όλα στον αστάθμητο παράγοντα τύχη; Μήπως τελικά εσείς η ίδια σαμποτάρετε τον εαυτό σας; Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιους απλούς αλλά πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους και φέτος τα Χριστούγεννα μάλλον θα είστε μόνη!

1. Είστε κορίτσι του γλεντιού: Δεν υπάρχει φωτογραφία opening που να μην είστε μέσα. Δεν υπάρχει επίσης μέρα που να μην ανεβάσετε 15 τουλάχιστον φωτογραφίες από την έξοδό σας στις οποίες είστε συνήθως σε έξαλλη κατάσταση και μονίμως μεθυσμένη! Ναι, είναι σαφές ότι μάλλον βγαίνετε επειδή είστε single και θέλετε να σκοτώσετε το χρόνο σας, είναι επίσης σαφές ότι θέλετε σχέση αλλά μετά λύπης σας ενημερώνουμε ότι όσο κι αν πιστεύετε το αντίθετο, το μήνυμα δεν το στέλνετε ή τουλάχιστον δεν το στέλνετε σωστά! Ποιος να σας εμπιστευτεί αν εσείς κάθε βράδυ είστε μεθυσμένη;

2. Είστε επικριτική: Όποιος άντρας κι αν σας πλησιάσει, εσείς θα του βρείτε και ένα κουσούρι. Από την εμφάνισή του μέχρι την μουσική που ακούει! Δεν εννοούμε φυσικά να φέρεστε σαν απελπισμένη και να λέτε ναι στον οποιοδήποτε, αλλά αν έρθει ένας άντρας ο οποίος σε γενικές γραμμές σας ταιριάζει δεν υπάρχει λόγος να μην του δώσετε μία ευκαιρία. Ένα ποτό ή ένα φαγητό είναι στο κάτω κάτω. Μήπως τελικά βρίσκετε ψεγάδια εκεί που δεν υπάρχουν γιατί απλά φοβάστε; Γιατί εντάξει, μπορεί να σας λείπει η συντροφικότητα αλλά πολύ πιθανόν να έχετε βολευτεί με την παρούσα κατάσταση της μοναξιάς με αποτέλεσμα να μη θέλετε να χάσετε τη βολή σας!

3. Το sex ως... όπλο: Αυτό κι αν είναι τεράστιο λάθος! Αυτή εδώ η στήλη, δεν είπε ποτέ ότι το sex δεν είναι καλό ή τελοσπάντων ότι δεν είναι η λύση για πολλά προβλήματα που μας απασχολούν. Ωστόσο, όταν το sex, ιδίως από μία γυναίκα, χρησιμοποιείται μόνο και μόνο για να κρατήσει έναν άντρα, είναι μέγα λάθος! Όλο αυτό φυσικά πηγάζει από τεράστια επίπεδα ανασφάλειας, τα οποία σας δημιουργούν την εντύπωση ότι δεν μπορεί ένας άντρας να ενδιαφερθεί για εσάς, όχι σεξουαλικά αλλά ανθρώπινα. Τι κάνετε λοιπόν; Μόλις γνωρίσετε κάποιον πάτε κατευθείαν στο... παρασύνθημα με αποτέλεσμα να μην του αφήνετε το περιθώριο να διεκδικήσει το παραμικρό από εσάς!

4. Ψάχνεστε μονίμως: Ε τώρα συγνώμη αλλά νομίζουμε ότι είμαστε σαφείς. Όπως ακριβώς ο άντρας αντιλαμβάνεται ότι δεν είστε διαθέσιμη και άρα δεν σας πλησιάζει, έτσι ακριβώς αντιλαμβάνεται ότι είστε λυσσάρα, με αποτέλεσμα όσο εντυπωσιακή κι αν είστε, να μη σας δίνει καμία απολύτως σημασία. Το να είναι κυνηγός ο άντρας, μπορεί από την μία να είναι παρακινδυνευμένο, γιατί θα είναι και μπερμπάντης, αλλά αν αναλάβετε εσείς όλες τις πρωτοβουλίες, εκείνος τι ακριβώς θα κάνει; Οπότε κορίτσια, σταματήστε να τρέχετε πίσω από τα αρσενικά και δώστε τους την ευκαιρία να σας διεκδικήσουν!

5. Γκρινιάζετε για τα πάντα: Ναι καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο, και να έχετε ένα σωρό υποχρεώσεις, και να σας σπάνε τα νεύρα όλοι με τις απαιτήσεις τους και τελικά να μην έχετε έναν άνθρωπο δικό σας, αλλά η συνεχής γκρίνια και μίρλα, μόνο κακό μπορεί να σας κάνει! Δεν σας λέμε να δείτε τα πράγματα θετικά, αυτό είναι κάπως δύσκολο, στους καιρούς που ζούμε, απλά σας λέμε, ότι ακόμα και βαριά κατάθλιψη να έχετε, καλά είμαστε λίγο υπερβολικοί κι εμείς, καλό θα ήταν να ξεχνάτε συχνά πυκνά την μιζέρια σας και να χαμογελάτε λίγο περισσότερο! Γιατί αν εμείς οι γυναίκες σιχαινόμαστε τους γκρινιάρηδες μια φορά, οι άντρες τους σιχαίνονται, 10!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση; Οι 5 βασικότεροι λόγοι...

Έχω σχέση μα μάλλον είμαι ερωτευμένη με άλλον

4 βασικά σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να τον παρατήσεις