Με χώρισε επειδή ήμουν μικρή και τώρα είναι με μια μικρότερη από μένα! Τον θέλω πίσω

Με χώρισε επειδή ήμουν μικρή και τώρα είναι με μια μικρότερη από μένα! Τον θέλω πίσω

Καλησπέρα Dr Love,

Είμαι 20 και αυτός 27. Πριν δυο χρόνια αρχίσαμε να μιλάμε σαν φίλοι και αργότερα αυτό έγινε σχέση. Ήμασταν πολύ καλά στην αρχή και κυρίως όταν ήταν στο στρατό, γιατί περνούσε δύσκολα και τον στήριζα... Όμως ξαφνικά μια μέρα αποφάσισε ότι είμαι μικρή και πως αυτός ζητούσε άλλα πράγματα. Σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνά μου και δεν συζήτησε ποτέ μαζί μου.
Από τότε μου απάντησε μια-δυο φορές στις γιορτές και άρχισα να ελπίζω, αλλά πάλι χάθηκε. Το καλοκαίρι έμαθα πως είναι με μια κοπέλα μικρότερη από μένα. Άρα μου είπε ψέμματα.
Και εγώ νόμιζα πως με ήθελε. Από τότε δεν μπορώ να κάνω σχέση και είμαι κολλημένη. Έχω προσπαθήσει αλλά τίποτα. Μήπως να τον προσεγγίσω ξανά;

ΥΓ.:Του έστειλα συνέχεια μηνύματα μέχρι που μου είπε να σταματήσω.

Αγαπητή φίλη,

Κοίτα να δεις. Αρχικά μου πέρασε από το μυαλό να τον δικαιολογήσω, τύπου "όταν έλεγε ότι είσαι μικρή δεν εννοούσε στην ηλικία, αλλά στην επαφή σας" και άλλα τέτοια πράγματα. Αλλά μάλλον θα σου έλεγα πολλές μούφες και δεν είναι σωστό. Συν τοις άλλοις δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον δικαιολογήσεις.
Ναι, μάλλον σου είπε ψέμματα, γιατί δεν ήξερε πώς αλλιώς να σε χωρίσει. Είναι κλασική τακτική αυτή που απλά στο τέλος δημιουργεί πιο πολλά προβλήματα.

Κοίτα να δεις τι υποψιάζομαι. Υποθέτω ότι αρχίσατε να έχετε σχέση λίγο πριν μπει φαντάρος ε; Και μπορώ να σου πω και το γιατί: όταν πας στρατό, όσο φλώρικος κι αν είναι πλέον, νιώθεις λίγο περίεργα. Νιώθεις μια μοναξιά και μια κατάθλιψη. Και θέλεις να έχεις έναν άνθρωπο να μιλάς όσο είσαι μέσα και να κάνεις σεξ όταν βγαίνεις έξω. Άρα ουσιαστικά κάνεις μια σχέση στρατού (πώς είναι αυτές του καλοκαιριού;) για να μην νιώθεις μόνος.
Όταν τελειώνει ο στρατός και επιστρέφεις στον κόσμο και βλέπεις τις ομορφιές και πόσο μπορείς να παίζεις, τελειώνεις τη σχέση και προχωράς.
Σου φαίνονται σκληρά αυτά, αλλά έχω περάσει από στρατό και γνώρισα πολλά άτομα που λειτουργούσαν έτσι.

Όχι, μην προσπαθήσεις να τον προσεγγίσεις ξανά. Δεν υπάρχει νόημα, δεν σε γουστάρει, έχει τελειώσει στο μυαλό του ό,τι είχατε. Απλά εσύ θα πληγωθείς περισσότερο. Βάλε μια τελεία σε αυτή τη φάση και ξεκίνα να γράφεις μια νέα πρόταση στη ζωή σου.

Όσο για το κόλλημα που έχεις, σε καταλαβαίνω. Απλά να ξέρεις αυτό: μην ζορίζεσαι για να κάνεις σχέση με κάποιον άλλον. Όσο το πιέζεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι. Άστο, πέρνα καλά με τους φίλους σου, διασκέδασε και η σχέση θα έρθει μόνη της. Όταν θα είσαι και εσύ έτοιμη.

ΥΓ.: Ναι, μην που πεις περισσότερα. Πρέπει να του έσπασες τα νεύρα με τα μηνύματα. Παιδιά τα msgs στο κινητό δεν είναι παιχνίδι, ούτε αγχολυτικό μπαλάκι. Με ρέγουλα!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ