Γιατί οι γυναίκες θέλουν να έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο;

Γιατί οι γυναίκες θέλουν να έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο;

Ούτε οι ερευνητές δεν την... πάλεψαν μαζί μας

Επιστήμονες στη Νέα Ζηλανδία προσπάθησαν να καταγράψουν τις αντιδράσεις - συμπεριφορές των συζύγων καθώς θα έπρεπε να συμφωνούν σε ότι τους έλεγε η σύζυγός τους. Για 12 ημέρες, λοιπόν, οι γυναίκες απόλαυσαν ανεξέλεγκτα την συνήθειά τους να έχουν σε όλα τον τελευταίο λόγο και μάλιστα οι σύζυγοί τους έπρεπε να συμφωνούν μαζί τους.


Αυτές οι 12 μέρες όπως αποδείχθηκε ήταν...καταστροφικές μιας και το αποτέλεσμα έδειξε πως η ποιότητα των ανδρών μέσα στη σχέση έπεσε από τα 7/10 στα 3/10 ενώ οι επιπτώσεις στη ζωή των ζευγαριών που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν τόσο βαριές που χρειάστηκε να σταματήσει η έρευνα. Γίνανε, σου λέει, τόσο δυστυχισμένοι οι άνδρες που δεν άντεξαν να συνεχίσουν την έρευνα. Πόσο να συμφωνούν σε όλα με τις γυναίκες τους;


Και αυτό που θέλουμε να έχουμε σε όλα τον τελευταίο λόγο; Ε, ένα δίκιο το έχουν οι ταλαιπωρημένοι σύζυγοι έστω κι αν για 12 ημέρες φαίνεται πως οι γυναίκες δεν πέρασαν και τόσο άσχημα.


Η μελέτη παρουσιάστηκε στο British Medical Journal και σύμφωνα με τους επιστήμονες το να πρέπει να συμφωνεί πάντα ο ένας με τις απόψεις του άλλους μέσα σε ένα γάμο ή μια σχέση είναι καταστροφικό.
Για αυτό αφήστε να πέσει και τίποτα κάτω. Δεν έγινε και τίποτα.

Διαβάστε επίσης:

Σας παράτησε πριν τις γιορτές; Έχουμε τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για πληγωμένες καρδιές

Tα γρήγορα είναι τα καλύτερα! Και έχουμε 4 λόγους να το αποδείξουμε.