Μου αρέσει αν και νομίζω γουστάρει την κολλητή μου!

Μου αρέσει αν και νομίζω γουστάρει την κολλητή μου!

Το γράμμα της αναγνώστριας

Μου αρέσει ένα αγόρι, όχι πολύ καιρό, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και έχουμε ήδη αρκετά καλή, φιλική, σχέση.Είναι πολύ ωραίο αγόρι, και μπορώ να πω πως εντυπωσιάζει πολλά κορίτσια. Μερικές φορές εχω την εντύπωση ότι νιώθει και αυτός κάτι παρόμοιο για μένα, αλλά όχι παντα. Ας πούμε με υπερασπίζεται και με προστατεύει. Αλλά τώρα τελευταία πιστεύω πως θέλει την κολλητή μου. Δεν ξέρω τι μπορώ να πιστέψω, είμαι πολύ μπερδεμένη. Δεν εχω μιλήσει ακόμη σε κάποιο δικό μου άνθρωπο για αυτό το θέμα ώστε να μπορέσει να με βοηθήσει. Πάντως, εγώ σκέφτομαι να του μιλήσω, και να του εξηγήσω.

Η απάντηση του Queen.gr

Από τον τρόπο που γράφεις καταλήγω στο συμπέρασμα πως δεν πρέπει να είσαι και πολύ μεγάλη για να χρησιμοποιείς τις λέξεις "αγόρι" και "κορίτσια".

Από τη στιγμή που η επαφή σας είναι ως επί το πλείστον φιλική, θα μπορούσες ίσως να του πιάσεις κουβέντα και να γίνεις ακόμη πιο φιλική, ρωτώντας πράγματα για εκείνον και τα γούστα του- να δεις αν συνεχίζει τη συζήτηση. Προσπάθησε να περάσεις χρόνο μαζί του και να μιλάς γενικά για διάφορα, ώστε να δεις αν θα το εκμεταλλευτεί για να σου πιάσει κουβέντα, να δείξει κάτι. Δοκίμασε αυτό πριν του κάνεις ερωτική εξομολόγηση, ξαφνικά. Αν πάλι δεν γίνει τίποτα, τότε μπορεί να σημαίνει πως σε βλέπει απλά φιλικά. Αν αισθάνεται όπως εσύ το λογικό είναι να εκμεταλλευτεί την παραπάνω επαφή και να καταλάβεις επιτέλους κάτι!

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ