Καυτή... ανασκόπηση! Αυτά είναι τα 10 top θέματα sex για το 2013

Γωγώ Φούντα
Καυτή... ανασκόπηση! Αυτά είναι τα 10 top θέματα sex για το 2013

Τι διαβάσατε περισσοτερο τη χρονιά που φεύγει;

Το 2013 τελειώνει, οι χρονιές αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, κάποιες φορές, τα δεδομένα αλλάζουν, πάντα, και γενικότερα ο τρόπος που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα! Ένα πράγμα δεν πρόκειται ωστόσο να αλλάξει ποτέ, όσα χρόνια, δεκαετίες και αιώνες κι αν περάσουν και αυτό είναι το ενδιαφέρον όλων μας γύρω από το sex! Μπορεί λοιπόν το 2013 να ήταν μία περίεργη χρονιά, με πολλά κακά, και λιγότερα καλά, δυστυχώς, αλλά δόξα τω θεώ και φέτος, το ενδιαφέρον γύρω από το sex και τις σχέσεις των 2 φύλων διατηρήθηκε αναλλοίωτο, σε πείσμα της οικονομικής κρίσης και της γενικότερης, χάλια να το πούμε, θα το πούμε μπάχαλο, κατάστασης! Μπορεί λοιπόν να μην έχετε πετρέλαιο να ζεσταθεί το κοκαλάκι σας, αλλά και αυτή τη χρονιά δείξατε ιδιαίτερη προτίμηση στη θεματολογία γύρω από την... αρχαιοτέρα των πράξεων, άντρες και γυναίκες εξίσου! Εμείς λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα 10 top θέματα, αυτά δηλαδή που χτύπησαν κόκκινο, και ξεσήκωσαν αντιδράσεις, καλά είμαστε κάπως υπερβολικοί, και σας τα παρουσιάζουμε, στην πιο σέξι ανασκόπηση της χρονιάς.

10. 5 πράγματα που οι γυναίκες αγαπούν και οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται: Είμαστε διαφορετικοί πάει και τελείωσε! Το θέμα είναι σε ποια πράγματα εντοπίζονται οι διαφορές! Εμείς είμαστε εδώ λοιπόν για να σας τα... μάθουμε!

9. Στα άδυτα του αντρικού μυαλού: 5 πράγματα γύρω από το sex που όλοι οι άντρες εύχονται να ξέραμε: Ναι τα αγόρια είναι κλειστοί χαρακτήρες! Γι' αυτό κι εμείς... φροντίσαμε να τους ξεκλειδώσουμε!

8. 5 πράγματα που «ανάβουν» αμέσως άντρες και γυναίκες: Θα εκπλαγείτε σίγουρα αλλά εμείς θεωρήσαμε καθήκον μας να σας ενημερώσουμε!

7. 5 πράγματα για τα οποία οι άντρες νιώθουν τεράστια ανασφάλεια: Δεν έχουμε μόνο εμείς ανασφάλειες και κόμπλεξ! Έχουν και οι άντρες και μάλιστα... πιο σοβαρά! Οι καημενούληδες...

6. 4 πράγματα που κάνουν οι άντρες στο sex και πιστεύουν ότι μας αρέσουν: Ουδείς τέλειος και μάλιστα με αποδείξεις!

5. Οι 4 πολύ βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες εξαφανίζονται μετά το sex: Μεγάλο ερώτημα. Προσπαθήσαμε να το απαντήσουμε! Τα καταφέραμε άραγε;

4. 5 γυναικεία fashion trends τα οποία οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται: Η μόδα είναι μία και παγκόσμια; Τα αγόρια διαφωνούν κάθετα!

3. Oι 7 πιο αμήχανες στιγμές στο σεξ και πως να τις αποφύγετε: Γιατί το sex και γενικότερα οι σχέσεις, είναι απλά απρόβλεπτες!

2. Οι 6 στάσεις του οργασμού. Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει και... καλή διασκέδαση: Το έχουμε πει πολλές φορές. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Κι εμείς σας τον έχουμε...

1. Οι 5 κατηγορίες αντρών που μισούμε και πώς να τους φέρεις στον ίσιο δρόμο: Ο άντρας δεν αλλάζει; Έχουμε διαφορετική γνώμη!