Να στείλω αυτό το μήνυμα ή να γυρίσω σελίδα;

Να στείλω αυτό το μήνυμα ή να γυρίσω σελίδα;

Το Queen.gr  απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Ένας τρόπος για να προσπεράσεις έναν άνθρωπο είναι να του πεις τι νιώθεις, τι θα ήθελες κ να πας παρακάτω Θα ήθελα να ήμουν φίλη σου, θα ήθελα να με εμπιστεύεσαι, να μοιραζόμασταν εκείνο το παγωτό που μου έταξες (σοκολάτα θα προτιμούσα) θα ήθελα να μοιραζόμασταν τον καναπέ, να χουχουλιάζαμε κ να μαλώναμε για το τι θα δούμε στην τηλεόραση(αφού πρώτα όμως βλέπαμε τα κλεμμένα όνειρα), θα ήθελα να μιλώ μαζί σου με τις ώρες όπως κάναμε τις λίγες φορές που βρεθήκαμε γιατί περνούσαμε ωραία, μου λείπει το γέλιο σου, μου λείπει ο τρόπος που μου διηγιόσουν ιστορίες. Θα ήθελα πολύ να σε γνώριζα καλύτερα. Αλλά για να γινόταν έπρεπε να το ήθελες και εσύ.
Ποτέ δε κατάλαβα γιατί απέφευγες να βρεθούμε, δε μου είχες δώσει την εντύπωση ότι βαριέσαι τη παρέα μου. Και ούτε ζούμε σε διαφορετικές πόλεις που μας δυσκόλευαν τα χιλιόμετρα αρα πάλι καταλήγω ότι για να γίνει ακόμη κ αι αυτό χρειάζεται να το θέλουν και οι δυο. Και επειδή κουράστηκα να πέφτω σε ένα τοίχο και να προσπαθώ να καταλάβω τη συμπεριφορά σου, σου εύχομαι Kαλή Xρόνια, να έχεις Yγεία κ να είσαι Xαρούμενος γιατί όταν είσαι εσύ, είναι κ οι γύρω σου κ είναι τυχεροί. Μη κάνεις τον κόπο να μου απαντήσεις δεν ζήτω απάντηση. Απλά ήθελα την
Φιλία σου και ίσως κάτι παραπάνω γιατί αν δε σε ερωτεύτηκα είχα αρχίσει να το κάνω . Τέλος πάντων ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πιο τυχερή.

Να το στειλω ?? ζηταω τη γνωμη σας
ειναι αληθινο, και ειναι αυτα που νιωθω... αν δεν ανταποκριθει τουλαχιστον να γυρισω σελιδα

Η απάντηση του Queen.gr

Για όλους τους πιθανούς λόγους μην στείλεις αυτό το μήνυμα. Κατανοώ πλήρως πόση ανάγκη μπορεί να έχεις μια ευκαιρία, πώς μπορεί να νιώθεις, πόσο μπορεί να θες να μοιραστείς ευχές και να εκφράσεις τη διαθεσιμότητά σου, να δείξεις άνετη και μία καλή στάση χαρακτήρα.

Υπάρχουν 5000 αλλά, όμως. Θα σου πω τα βασικά.

Αν θες να είσαι καλή κι ευγενική και να πεις ευχές για νέο έτος και Χριστουγεννα, στείλε απλά αυτό. Όμορφες ευχές για υγεία, ευημερία, αγάπη κλπ κλπ χωρίς να σε αναφέρεις πουθενά.

Αν θες μια δεύτερη ευκαιρία ζήτα μία δεύτερη ευκαιρία, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. Πες αυτό που θες, μία φορά, με λίγα λόγια και αξιοπρεπώς. Ξεκάθαρα και περίμενε.

Το ότι θες απάντηση, γιατί ξεκάθαρα το στέλνεις για να πετύχεις κάτι- ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ πες μου με το να μην σου απαντήσει μετά. Και καλά ανωτερότητα και καλά μεγαλοψυχία ευχών που σε τι μεταφράζεται σε όποιον το διαβάσει (ακόμη και σε σένα που το στέλνεις). Να σου μιλήσει θες, να απαντήσει. Είναι αυτονόητο. Το ξέρει και το καταλαβαίνει καλά. Πώς λες μην κάνεις τον κόπο (άρα πρόκειται περί αγκαρείας μιας και μόνη σου σε μειώνεις) να μου απαντήσεις, δε ζητώ απάντηση; Αν είναι έτσι μην το στείλεις.

Θα μπορούσες να έχεις ερωτευτεί δεν ερωτεύτηκες. Αφού δε ερωτεύτηκες τι σε νοιάζει; Τόσο σημαντικό είναι; Τη φιλία σου θέλω λες. Και γιατί οι ερωτικές αναφορές σε στιγμές; Και γενικότερα σε φίλους δεν στέλνουμε ρομαντικά, παραπονιάρικα κατεβατά δίχως λογική.

Καταλαβαίνεις πως ακόμη κι αν μου λες πως είναι αληθινό, δεν έχει λογική. Από τη στιγμή που θα στείλεις κάτι τέτοιο δεν κερδίζεις τίποτα. Είναι μπερδεμένο, αναποφάσιστο, αρκετά παράλογο και μη ξεκάθαρο, απελπισμένο και άλλα πολλά. Δεν στο λέω για κακό αλλά συχνά όταν ερωτευόμαστε χάνουμε τη μπάλα. Αυτό το μήνυμα την έχει παντελώς χαμένη. Και δείχνει περίτρανα πως έχεις ερωτευτεί έστω κι αν δεν έχεις. Επίσης δεν έχει ίχνος αυτοπεποίθησης και γιατί να σε θελήσει κάποιος όταν δεν σε θες εσύ; Μπορεί να σε λυπηθεί, αλλά αυτό θες;

Αν επιμένεις να στείλεις, που κάλλιστα μπορείς να μην το κάνεις ψάχνοντας για αφορμή τις γιορτές να μιλήσεις, στείλε απλές ευχές για χρόνια πολλά, χωρίς φαμφάρες και υπερβολές, χωρίς πολλά λόγια, χωρίς να αναφέρεις τίποτα για σένα, τίποτα για όσα θες και τίποτα για ό, τι έγινε.

Επειδή έχουν περάσει μερικές μέρες, ειλικρινά εύχομαι να μην το έκανες...

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ