Σχέση με (πολύ) νεότερο άντρα. Το σκέφτηκες καλά;

Σχέση με (πολύ) νεότερο άντρα. Το σκέφτηκες καλά;

Διάβασε και αποφάσισε...

Δεν είσαι η πρώτη, πιθανότατα δεν θα είσαι και η τελευταία. Μπορεί να έπεσες θύμα της παγκόσμιας τάσης "the cougar ladies", που ξεκίνησε από τους λόφους τους Hollywood, μπορεί απλώς να έπεσαν τα κοινωνικά taboos ή πιο ρεαλιστικά εσύ "έπεσες" ενστικτωδώς στη θέα των καλοσχηματισμένων κοιλιακών του...

Αν η Demi Moore τα έφτιαξε με τον Ashton Kutcher και στο τέλος τον παντρεύτηκε, αν η Melanie Griffith τύλιξε τον Antionio Banderas και η Goldie Hawn καλοπερνά στο πλευρό του Kurt Russell τότε γιατί όχι κι εσύ;

Έτσι σκέφτηκες όταν το φαινομενικά ευγενικό, λίγο ντροπαλό, με ξεκούραστη επιδερμίδα και βαθύ ντεκολτέ στην άσπρη T- Shirt αγόρι ζήτησε το τηλέφωνο σου. Το έδωσες γιατί σου είπαν οι φίλες σου να χαλαρώσεις λίγο, γιατί βγήκες από μια σοβαρή σχέση και ήθελες κάτι πιο ελεύθερο, γιατί σε είχε κεράσει ένα σφηνάκι παραπάνω...
Το φλερτ του ήταν παιδικό, η προσέγγιση λιγάκι αθώα και μπορεί να μην γοητεύτηκες από τους τρόπους του γιατί ήταν σχετικά άγαρμπος, αλλά η αθωότητα του στους επιτηδευμένους αυτούς καιρούς που ζούμε μάλλον έδρασε υπέρ του.
Βγήκατε ραντεβού.. κάπου να τον βολεύει το μετρό γιατί ακόμα δεν έχει μεταφορικό μέσο. Και όταν ήρθε αναρωτήθηκες τι κάνεις μαζί του. Μετά σου έπιασε τη συζήτηση και το πάθος του για οτιδήποτε σε παρέσυραν...
Το ένα ραντεβού έφερε το άλλο και εσύ ξαφνικά μετουσιώθηκες σε μια cougar αμερικανικού βεληνεκούς... Μπορεί να καυχιέσαι ότι τον έχεις τρελάνει τον μικρό, αλλά να θυμάσαι ότι σε μια τέτοια σχέση το πάνω χέρι το έχει και θα το έχει πάντα εκείνος.

Γιατί;
Γιατί εκείνος δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα πάρει εμπειρία και μετά από σένα θα έχει άπλετο χρόνο να δείξει στις επόμενες όσα με κόπο εσύ του έμαθες! Εσύ από την άλλη θα έχεις συνήθως τον ρόλο της δασκάλας και θα γκρινιάζεις κάθε τρεις και λίγο ότι αυτό που κάνει είναι ανώριμο.
"Δεν μπορείς να παίζεις play station ολή μέρα", "δεν μπορείς να βλέπεις τα παιδιά από το πρωί μέχρι το βράδυ", "δεν γίνεται να ξημεροβραδιάζεσαι στο γυμναστήριο κάτω από μια μπάρα".


Γιατί;
Γιατί η πιθανότητα να σε απατήσει πολλαπλασιάζεται επί της διαφοράς ηλικίας. Όχι, μόνο γιατί δεν έχει κατανοήσει ακόμα τους όρους αγάπη και αφοσίωση, αλλά γιατί είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που θα σε δει σοβαρά... Η δέσμευση ακούγεται στα αυτιά του σαν ενοχλητικό αυγουστιάτικο κουνούπι και η ιδέα ότι το καλοκαίρι θα πάει με τους κολλητούς του στη Μύκονο θα σε φέρνουν πάντα δεύτερη.

Όχι, δεν αρνούμαστε ότι μπορεί να βρήκε κάτι σε σένα, αλλά αυτό το κάτι θα μείνει κάτι... Κι αν εσύ έχεις σκοπό αυτό το κάτι να γίνει τα πάντα σε ενημερώνουμε ότι οι στατιστικές του Hollywood αποδεικνύουν το αντίθετο... Ο Ashton Kutcher απάτησε την Demi την ημέρα της επετείου τους και αφού τη χώρισε τα έφτιαξε σε χρόνο μηδέν με την νεότερή του Mila Kunis. Η σχέση με νεότερο άντρα μπορεί να σου ανεβάσει τη ψυχολογία, αλλά να θυμάσαι ότι αυτό που χρειάζεται μια πραγματική γυναίκα είναι έναν πραγματικό άντρα που θα γίνει στήριγμα... και θα είναι εκεί όταν τον χρειαστείς... Και ο μικρός που έχει επιδόσεις ολυμπιονίκη κάτω από τα σεντόνια δεν μπορεί να σου το προσφέρει.

Αν εσύ που διαβάζεις το κείμενο αυτό διατηρείς σχέση με νεότερο άντρα... σου λέμε εκτός από καλή επιτυχία ότι ναι, υπάρχουν και εκείνες οι σπάνιες εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, και που τελικά μπορεί να είσαι εσύ.