Μήπως τελικά εκείνος δεν ενδιαφέρεται για μένα;

Μήπως τελικά εκείνος δεν ενδιαφέρεται για μένα;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου,
Εχω διαβάσει αρκετές απαντήσεις σου και αποφάσισα και εγώ με την σειρά μου να σου γράψω την δική μου ιστορία...
Όλο το σκηνικό ξεκινάει τον προηγούμενο Ιούνιο όταν είχα γνωρίσει μέσω ενός φίλου έναν τύπο (28 ετών)...Στην αρχή δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ μας διότι εγώ είχα ήδη μια σχέση αργότερα όμως όταν χώρισα αυτός μου έδειξε ότι ενδιαφέρεται για μένα...Μια μέρα συζητούσα με έναν φίλο του και αυτόν και άρχισε να με πειράζει και στο άσχετο μου ζήτησε να βγούμε...βέβαια εγώ τότε το είχα πάρει στην πλάκα και δεν έδωσα σημασία. Και για να είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσε...Μετά από καιρό μιλάγαμε στο ΦΒ και μου ξαναειπε να βγούμε τότε εγώ μπλοκάρά λίγο όχι επειδή δεν μου άρεσε αλλά επειδή είναι αρκετά μεγαλύτερος μου και εγώ είμαι 19 τελοσπαντων του είπα όχι αλλά αυτός επέμενε και μετά από αρκετό καιρό του είπα ναι...Αφού βγήκαμε παρατήρησα ότι ήταν λίγο γυναικας. Στην καφετέρια δηλαδή που είχε πιάσει κουβέντα με την σερβιτόρα και δεν μου φάνηκε φιλική γενικότερα για να μην πολυλογώ ψαχνόταν τελοσπαντων εγώ το έπαιξα αδιάφορη αλλά για να σου πω την αλήθεια με πείραξε...Στο τέλος της βραδιάς βέβαια με φίλησε αλλά μου φάνηκε ότι ήθελε και κάτι παραπάνω από φιλιά τελοσπαντων εγω ξενερώσά γενικά με όλο το σκηνικό και του έδειξα ότι δεν ήθελα να ξαναβγούμε...γενικά δεν μου άρεσε όπως φιλούσε και του είπα ότι έχω πρόβλημα με την ηλικία...Την επόμενη μέρα άρχισε να μου ξαναλέει να βγούμε εγώ του έλεγα όχι και γενικά με εκνεύριζε κάθε κίνηση του...επέμενε ξανα και ξανα και μετά από μερικές εβδομάδες βγήκαμε και παρατήρησα το ίδιο πράγμα βρήκαμε μια γνωστή του και την πείραξε για λίγο τελοσπαντων όπως καταλαβαίνεις εμένα με πείραξε για άλλη μια φορά και δεν το εδειξα βέβαια γιατί δεν τα είχαμε κιόλας... Στην συνέχεια φιληθηκαμε και γενικά αυτή την φορά μου άρεσε....αν και μου φάνηκε πάλι ότι ήθελε κάτι παραπάνω εγώ δεν ήθελα και του εξήγησα ότι δεν θέλω ακόμη και ότι δεν τα έχουμε για να κάνω κάτι μαζί του...τελοσπαντων μετά από δύο μέρες μιλήσαμε και του είπα ότι θέλω να ξαναβρεθούμε μου είπε ότι θα με ειδοποιήσει, δεν το έκανε ποτέ...και τώρα μου στέλνει που και που και εγώ δεν του απαντάω παρόλο που μου αρέσει...

Η απάντηση του Queen.gr

Έχω μια εντύπωση πως δεν σε ενδιαφέρει πραγματικά και κόλλησες επειδή κατάλαβες ότι δεν το έχεις.

Η αλήθεια είναι πως όταν μπαίνει η αντιζηλία προς άλλες γυναίκες στη μέση και εντείνεται η αβεβαιότητα, τα πάντα στο μυαλό μας παίρνουν άλλη διάσταση και καμιά φορά βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Με το να τον σκέφτεσαι συνέχεια, συνήθισες τον εαυτό σου στο να σου αρέσει.

Από δικής του πλευράς, καταλαβαίνω πως ξενέρωσε με το δεν τα έχουμε και με το ότι δεν προχωράει. Οι μεγαλύτεροι άνθρωποι, όπως είναι λογικό, δεν προχωράνε σε σχέση αν δεν έχουν κάνει πρώτα σεξ, να δουν αν ταιριάζουν και πώς είναι τα πράγματα μετά από αυτό. Μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου όμως καθώς δεν υπάρχει λόγος να πιεστείς για να αλλάξουν τα πράγματα.

Ούτως ή άλλως όπως είπες ο τύπος είναι player. Είτε το κάνει επίτηδες είτε όχι δεν είναι συνετό να παίζει με άλλες ενώ είστε έξω μαζί. Αν ήθελε θα σε έπαιρνε. Δεν το έκανε και αφήνει την κατάσταση να αιωρείται. Μην περιμένεις να το κόψει τελείως είναι κολακευτικό να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά σου. Δε νομίζω πως πρόκειται περί ιδανικής περίπτωσης.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ