To αγόρι μου ή εκείνον;

To αγόρι μου ή εκείνον;

To Queen.gr  απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου queen! Εχω τεραστειο προβλημα!!! Θα σου τα πω απο την αρχη...! Ειμαι εδω και 10 μηνες με ενα παιδι...ταιριαζουμε παρα πολυ και τον αγαπαω παρα πολυ οπως με αγαπαει και αυτος παρα πολυ! Αλλα δεν εχω προβλημα με το αγορι μου.. ! Πριν τα φτιαξουμε, μια απο τις φιλες μου εβγαινε με εναν ο οποιος μου αρεσε...τελικα ομως κοψανε επαφες και αυτος αποζητουσε απο εμενα βοηθεια για την φιλη μου...τελικα δεν προχωρισανε και κοψανε και σχεσεις αλλα εγω παρεμεινα φιλη του...μιλαγαμε καθε μερα αφου ειμαστε στο ιδιο περιβαλλον (σε αντιθεση με το αγορι μου που δεν το βλεπω καθημερινα)...να μην σου τα πολυλογω το αγορι μου μου ελεγε να αρχιζω να κοβω επαφες γιατι αυτος με γουσταρε αλλα εγω επεμενα οτι δεν ισχυε κατι τετοιο και συνεχιζα...τελικα ομως αποδειχτηκε οτι ειχε απολυτο δικιο και τωρα το παιδι αυτο δεν σταματαει να μου λεει οτι δεν μπορει να με βγαλει απο το μυαλο του...! Δεν γνωριζει οτι ειμαι σε σχεση γιατι με το αγορι μου το κραταμε κρυφο...(αλλη ιστορια)...απο την μια θελω τοοοσο πολυ.να τον πιασω και να τον φιλισω γιατι ειναι τοσο κουκλος και απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν θα ειναι καθολου σωστο απεναντι στο αγορι.μου γιατι τον αγαπαω τοσο πολυ κ αν το.μαθει θα με χωρησει και με το δικιο του...! Ειμαι ομως μικρη...(16.5 εγω και το αγορι μου και 18 το αλλο παιδι)...και με το αγορι μου θελουμε να κρατησουμε την σχεση μας για πολυ ισως για παντα...! Σε παρακαλω...δωσε μου μια λυση...! .....ΣΟΣ!!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Εσύ και το αγόρι σου είστε κατ' αρχάς πολύ μικροί για να πιστεύετε πως θα είστε μαζί για πάντα ακόμη και αν το θέλετε.

Καλώς πιστεύεις πως είναι προσβλητικό προς το αγόρι σου όλο αυτό και εννοείται πως δεν είναι σωστό να κάνεις κάτι ενώ είσαι σε σχέση.

Από την άλλη, τι είδους σχέση είναι αυτή που κρατιέται κρυφή;

Είσαι μικρή, όλοι είστε μικροί, αλλά μέσα από αυτά τα ανώριμα προβληματάκια μαθαίνουμε πώς θα πορευόμαστε αύριο μεθαύριο στην ενήλικη ζωή.

Το λοιπόν; Σκεφτόμαστε και κάνουμε επιλογές. Δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ