Τον θέλω τώρα πια, μα εκείνος δεν ενδιαφέρεται. Τι θα κάνω;

Τον θέλω τώρα πια, μα εκείνος δεν ενδιαφέρεται. Τι θα κάνω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα! Ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που με απασχολεί. Μέσα από φιλική παρέα γνώρισα ένα παιδί και τους τελευταίους τρεις μήνες έχουμε έρθει πολύ κοντά. Υπήρξε έντονη έλξη και βρεθήκαμε κάποιες φορές να φιληθούμε. Αυτός μου είπε ότι νιώθει αισθήματα αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να κάνω σοβαρή σχέση μαζί του και είπαμε να περνάμε καλά και όπου βγει. Ενώ τον πρώτο καιρό ήταν πολύ θερμός απέναντί μου και ενθουσιασμένος, άρχισε να γίνεται απόμακρος και να αδιαφορεί, ενώ παίζει και με άλλες γυναίκες. Του ζήτησα εξηγήσεις και λέει ότι τον ξενέρωσα και ότι εγώ ήμουν που δεν ήθελα να κάνουμε κάτι σοβαρό. Όμως ήμασταν μια χαρά και του έδειχνα το ενδιαφέρον μου. Σιγά σιγά τον ερωτεύτηκα και τώρα του δείχνω πόσο τον θέλω, αλλά αυτός δεν μου δίνει ιδιαίτερη σημασία. Του είπα ότι νιώθω έντονα συναισθήματα και ότι θέλω να είμαστε μαζί και μου είπε θέλει χρόνο να το σκεφτεί αλλά δεν βλέπω εδώ και κάμποσο καιρό να κάνει καμία κίνηση. Τον έχω ερωτευτεί, ξέρω ότι ένιωσε πράγματα για μένα, το έδειχνε, αλλά τώρα αδιαφορεί! Τι να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να τον ξανακερδίσω ή δεν ένιωσε ποτέ κάτι τόσο έντονο και τώρα χρησιμοποιεί αυτές τις δικαιολογίες σαν άλλοθι για να με αποφεύγει; Δεν ξέρω τι να κάνω; Τον αγαπάω και υποφέρω!
Ευχαριστώ

Η απάντηση του Queen.gr

Είναι πάρα πολυ απλά τα πράγματα, όμως οι γυναίκες έχουμε την τάση να δενόμαστε συναισθηματικά και να μην βλέπουμε καθαρά, να μην χρησιμοποιούμε τη λογική μας.

Δεν υπάρχει δεν ξέρω αν θέλω να είμαι μαζί σου. Δεν υπάρχει δεν είμαι σε φάση σχέσης (εκτός κι αν πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεις), δεν υπάρχει δεν είμαι σίγουρος/σίγουρη.

Υπάρχει "δεν σε θέλω τόσο όσο". Υπάρχει " δεν θέλω να κάνω σχέση μαζί σου", υπάρχει "δεν σε θέλω πια".

Μπορεί να τον αγαπάς και να υποφέρεις, να τον έχεις ερωτευτεί, αλλά δεν μπορείς να του καταλογίσεις κάποια ευθύνη ούτε να ταλαιπωρείσαι απ' αόριστον. Συμβαίνουν αυτά. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι άντρες μπορούν να διαχωρίσουν τη συμπάθεια και τη σεξουαλική έλξη από την αγάπη και τον έρωτα. Δεν είχατε και κάτι σοβαρό. Σίγουρα του άρεσες αλλά μην τρελαίνεσαι με το ενδιαφέρον που σου έδειξε τότε. Δεν σημαίνει ότι έχασες την ευκαιρία για μεγάλο έρωτα. Αν ήθελε θα είχε εκμεταλλευτεί την κίνησή σου. Άστο να περάσει, μην τον κηνυγάς και βλέπεις αν κάνει κάτι. Μη σου γίνεται όμως εμμονή και κατηγορείς τον εαυτό σου. Αν ήταν έρωτας δεν θα το άφηνε.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ