Έκανα τα πάντα να τα ξαναβρούμε και δεν δέχτηκε. Ακόμη τον σκέφτομαι.

Έκανα τα πάντα να τα ξαναβρούμε και δεν δέχτηκε. Ακόμη τον σκέφτομαι.

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας! Πριν απο αρκετο καιρο ειχα μια σχεση που κρατησε 1 χρονο. Τελειωσε με ασχημο τροπο (βρισιες,ειρωνειες απο μερια του-φωνες απο μερια μου). Απο τοτε δεν ειχαμε μιλησει καθολου. Εγω στην αρχη το ειχα παρει εγωϊστικα διοτι με ειχαν πειραξει πολυ τα ασχημα λογια που μου ειπε κι ετσι δε με ενοιαζε, ελεγα πως δε μου αξιζει καθολου και πως αδικα εχασα τοσο καιρο. Μεχρι τη στιγμη που εφυγα διακοπες γιατι τοτε ολα αλλαξαν. Αρχισε να μου λειπει. Ουσιαστικα εκνευριζομουν επειδη δεν ηθελα να δεχτω πως ειχαν περασει 3 μηνες και δεν ειχε κανει καμια κινηση. Για να μη σας τα πολυλογω, οταν γυρισα απο τις διακοπες του εστειλα ενα μηνυμα να δω αν ειναι καλα και με αποπηρε λεγοντας μου πως αργα το θυμηθηκα. Εγω στεναχωρεθηκα παρα πολυ, με πηρε απο κατω, αλλα δε σταματησα. Μετα απο λιγες μερες του ευχηθηκα για τη γιορτη του, εστελνα γενικα μηνυματα μεχρι που πηρα την αποφαση να του μιλησω ανοιχτα, πραγμα το οποιο κι εκανα. Στη συναντηση μας ηταν παρα πολυ γλυκος, αρνουμενος βεβαια να γυρισει πισω υποτιθεται για να μη χαραμισει αλλο χρονο απο τη ζωη μου. Ελεγε συνεχως πως δεν μου αξιζει και πως μπορω να βρω καποιον καλυτερο, οτι μ'αγαπαει πολυ σαν ανθρωπο, οτι θαυμαζει το θαρρος μου που του μιλησα και πως φοβαται πως θα ξαναγινουν τα ιδια (δηλ.τσακωμοι). Ειχε πει επισης να κρατησουμε επαφη, αλλα απο εκεινη τη μερα ηταν αφαντος. Το θεμα ειναι πως το εχω πιστεψει εδω και 1 μηνα σχεδον οτι δεν προκειται να γυρισει. Ετυχε να γνωρισω καποιον με τον οποιο περναμε παρα πολυ ομορφα και σκεφτομαι να το συνεχισω. Ομως δεν μπορω να τον ξεχασω..συχναζουμε στα ιδια μερη και ζω καθε μερα με το φοβο μηπως μας πετυχει μαζι. Ξερω πως αν συμβει κατι τετοιο, θα μου κοψει και την καλημερα. Και ξερω επισης πως δε θα επρεπε να με νοιαζει, γιατι εκανα πραγματικα ο,τι περνουσε απο το χερι μου για να ξαναειμαστε μαζι, ενω εκεινος δεν μπορουσε να κανει ποτε τα λογια του πραξη. Ομως στη σκεψη ειναι ακομα εκει..

Η απάντηση του Queen.gr

Τι πάει να πει θα σου κόψει και την καλημέρα; Του εξήγησες, του μίλησες και χάθηκε. Προφανώς χάθηκε για να μη σου δίνει ελπίδες, από τη στιγμή που είδε πως ακόμη είσαι εκεί.

Αν σε ήθελε και συμμεριζόταν την ανάγκη σου να τα ξαναβρείτε, θα είχε γυρίσει. Το ότι δεν το έκανε σημαίνει πολλά. Σαφώς και έχεις δικαίωμα να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Από τη στιγμή που πέρασε τόσος καιρός δεν είναι καθόλου παράλογο να βρεθεί κάποιος. Μην ξεχνάς πως σε έχει απορρίψει κι εκείνος.

Γιατί πρέπει να υποθέτεις ότι σε ζηλεύει και θα σου κόψει την καλυμέρα ο ίδιος άνθρωπος που σε έκανε πέρα τόσο καιρό πριν;

Προτείνω να απολαύσεις την εμπειρία με το άλλο παιδί όσο πάει, χωρίς να φοβάσαι μη σε δει ο πρώην.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ