Σε λίγο καιρό θα μετακομίσουμε μαζί. Μήπως πρέπει να με αρραβωνιαστεί;

Σε λίγο καιρό θα μετακομίσουμε μαζί. Μήπως πρέπει να με αρραβωνιαστεί;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗΜΕΝΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΣΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑ. ΤΟ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΝΕ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΕΣΩ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΡΝΑΩ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ

Η απάντηση του Queen.gr

Είστε μαζί μόνο δύο μήνες. Από αυτό ξεκινώντας και μόνο εντοπίζουμε πάρα πολλά λάθη σε αυτό το γράμμα, σε αυτή την κατάσταση.

Οκ, οι γονείς σου είναι παλαιών αρχών, το καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα όμως είναι εντελώς παράλογο να θεωρεί οποιοσδήποτε πως ένας αρραβώνας είναι το σωστό, σε τόσο μικρή ηλικία (προφανώς) και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα σχέσης. Μιας σχέσης που δεν έχει δοκιμαστεί.

Δεν βρίσκω λόγο να χωρίσεις από τώρα. Μέχρι το καλοκαίρι ούτως ή άλλως δεν ξέρεις αν θα είστε μαζί. Τα έχετε (θεέ μου τι φράση χρησιμοποίησα μόλις!) μόνο δύο μήνες. Είναι αστείο το διάστημα. Μπορεί να μη μιλάμε για έρωτα αλλά για απλό ενθουσιασμό. Είναι απίθανο να υπάρχει λογική βάση στο "δεν μπορούμε χώρια".

Φυσικά και να μην αναφέρεις αρραβώνες. Κι εγώ θα τρόμαζα αν ήμουν στη θέση του και στη δική σου ακόμη. Κάτσε να δεις αν είστε ακόμη μαζί μέχρι το καλοκαίρι και δες τι θα κάνεις... Να αρραβωνιάζεσαι όμως σε κάθε σχέση λύση δεν είναι. Ούτε να χωρίζεις με όποιον δεν πάει η φάση προς γάμου κοινωνίαν, ούτε φυσικά και να παίρνεις γουρούνι στο σακί. Γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να σου βγει γουρούνι και μετά άντε να καταπιείς αυτά που "θα λέει ο κόσμος"!

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ