Πρώτη φορά που αφέθηκα πλήρως κι εκείνος μου έτριψε στα μούτρα τη νέα του σχέση

Πρώτη φορά που αφέθηκα πλήρως κι εκείνος μου έτριψε στα μούτρα τη νέα του σχέση

Το Queen.gr  απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

H ιστορία μου θα σε κάνει να νομίζεις πως πρόκειται για κοριτσακι 12 ετών που το κοροϊδεύουν οι συμμαθητές του. Έτσι με έκανε να νιώσω κάποιος. Μου άρεσε από το λύκειο και αργότερα έγινε πιο έντονο. Λόγω της δουλειά του μπήκε μερικές φορές στο σπίτι μου για κάποιες επιδιορθώσεις και κάποτε μου ζήτησε να βγούμε να γνωριστούμε.

Μαθαίνω μετά πως μετακομίζει και τρελαίνομαι που δεν του έχω πει ποτέ πώς νιώθω. Τελικά βλεπόμαστε και βγαίνουμε και παραλίγο να έρθουμε πολύ κοντά σωματικά. Εκεί του τα λέω όλα και μου γυρίζει μπούμερανγκ. Μου κάνει επίθεση, υποδείξεις και με κατηγορεί. Μου έτριψε στη μάπα τη νέα του σχέση και εκεί τελείωσε.

Έχω καταλάβει πως έχει συζητηθεί το θέμα στον κύκλο του. Τι κάνω αν τον ξαναδώ. Ήταν ο πρώτος έρωτας, η πρώτη φορά που εμπιστεύτηκα και αφέθηκα πλήρως.

Η απάντηση του Queen.gr

Με προειδοποίησες δε λέω αλλά πρέπει να σου πω πως το βλέπεις όλο λάθος και είναι όλα μέσα στο μυαλό σου. Ο εφηβικός έρωτας γιγαντώθηκε και με την πρώτη ελπίδα και φλερτ ακόμη που οκ είναι ενδιαφέρον αλλά όχι και κάτι να πάρουμε στα σοβαρά, τρελάθηκες.

Μόνη σου το ζούσες και το έπλαθες αυτό, μόνη σου ήθελες να το ζήσεις και πάσχιζες να το βγάλεις από μέσα σου. Ο άνθρωπος πιθανότατα να μην είχε σκεφτεί τίποτα και απλά να του άρεσες ίσως σε κάποια φάση. Τι πάει να πει; Πως σου χρωστάει τον έρωτα και πρέπει να στον μάθει εκείνος; Μπορεί να ακούγομαι λίγο σκληρή, αλλά αυτά είναι καθημερινά σκηνικά.

Επίσης τρανή απόδειξη ότι το έχεις μεγαλοποιήσει: "παραλίγο να έρθουμε κάποια στιγμή πολύ κοντά σωματικά", "πρώτη φορά που αφέθηκα", "πρώτη φορά που εμπιστεύτηκα"...

Συγνώμη, αλλά δεν είχατε ζήσει και τίποτα. Αν δηλαδή είχατε σχέση και κάνατε σεξ 4 μήνες και συνέβαινε αυτό; Αν έπαυε να σε θέλει; Τι σημαίνει; Πως θα σκάσεις;

Η ζωή φέρνει πολλά μαζί της και το περιστατικό σου χωρίς να θέλω να μειώσω αυτό που νιώθεις, αλλά είναι εφηβικός έρωτας και απωθημένο περισσότερο- δεν είναι κάτι στο οποίο πρέπει να κολλήσεις. Αρκετά κόλλησες στο τίποτα.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ