Δεν έχεις τι να κάνεις απόψε; 7 αμερικανικά σίριαλ με πολύ σεξ που πρέπει να δεις

Δεν έχεις τι να κάνεις απόψε; 7 αμερικανικά σίριαλ με πολύ σεξ που πρέπει να δεις

Ετοίμασε το dvd player και φτιάξε ποπ κορν...

Τα λόγια είναι περιττά... Πάτα play και καλή προβολή...

1. Scandal.
Χωρίς αμφιβολία το πιο ερωτικό σίριαλ της αμερικανικής τηλεόρασης. O Flitz και η Olivia έχουν τέτοια χημεία που όταν είναι στο ίδιο δωμάτιο βλέπεις τα ρούχα του να βγαίνουν...
2. True Blood. Με τόσο ερωτικές συνευρέσεις αναρωτιέσαι πως εξελίσσεται το σενάριο! Κάθε χρονιά γίνεται και καλύτερο.
3. Grey's Anatomy. Eννιά συνεχόμενες σεζόν, ακόμα μετράμε και οι σκηνές σεξ παραμένουν καυτές.
4. Νew Girl. Μπορεί να μην έχει έντονες ερωτικές σκηνές διαρκώς αλλά η χημεία των πρωταγωνιστών κάνει ακόμα κι ένα φιλί από τον Nick και την Jess να φαίνεται σαν ολοκληρωμένη ερωτική πράξη. Σε προκαλούμε να δεις στο You Tube το καυτό φιλί που σου περιγράφουμε.
5. Nashville. Το γνωστό σίριαλ έχει μια φοβερή ειδίκευση στο εξής πλάνο.... Μόλις έχεις κάνει σεξ. Και οι δύο είστε χαρούμενοι. Ξαπλωμένοι αγκαλιά μιλάτε για το παρελθόν και το μέλλον σας. Το Nashville απευθύνεται περισσότερο στις γυναίκες.
6. Games Of Thrones. Πολλές διαφωνίες, ακόμα περισσότερο σεξ και μπόλικη μαγεία. Στο Game Of Thrones βλέπεις περισσότερο γυμνούς ανθρώπους από ότι ντυμένους και παρόλ' αυτά καταφέρνει να διατηρεί το σεξ καθόλου προβλέψιμο.
7. Mad Men. Η σκηνή της Betty Draper που ενώ κάνει την μπουγάδα της η σκέψη της τρέχει στις σεξουαλικές της φαντασιώσεις είναι ότι πιο σέξι έχουμε δει στη μικρή οθόνη. Μπορεί οι πρωταγωνιστές να μην σε φτιάξουν ποτέ, αλλά έχουν τον τρόπο τους με τις γυναίκες.