Γνωριζόμαστε 8 μήνες, περνάμε καλά μαζί και μετά εξαφανίζεται. Έχω κολλήσει, τι να κάνω;

Γνωριζόμαστε 8 μήνες, περνάμε καλά μαζί και μετά εξαφανίζεται. Έχω κολλήσει, τι να κάνω;

Γεια σας,

Γνωριστήκαμε πριν από 8 μήνες. Από τότε βλεπόμασταν συχνά, ανά 7 μέρες. Βέβαια αυτός μία εμφανιζόταν, μία εξαφανιζόταν. Αυτό κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο, αλλά από τον Δεκέμβριο δεν τον ξαναείδα.
Στις γιορτές τον πέτυχα τυχαία και από τότε περάσαμε δύο διήμερα μαζί, όπου πραγματικά ήταν σαν να τα έχουμε. Ποτέ δεν ξεκαθαρίσαμε όμως τι έχουμε. Εγώ έχω κολλήσει από το καλοκαίρι μαζί του και τώρα πάλι τα ίδια. Φοβάμαι να εκφραστώ.
Πως γίνεται όταν είμαστε μαζι να είναι σαν να τα έχουμε και μετά τίποτα; Σκέφτομαι να το πάω σιγά-σιγά. Αλλά η υπομονή μου αρχίζει και στερεύει.

Αγαπητή φίλη,

Θα στα πω λίγο χύμα τα πράγματα και ό,τι θέλεις καταλαβαίνεις. Αλλά αλήθεια είσαι τόσο ρομαντική; Ή ζεις σε κανένα παραμυθάκι; Ή απλά δεν θέλεις εσύ να το καταλάβεις.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και καθόλου υπέρ σου!

Η σχέση που έχετε ονομάζεται και ελεύθερη. Ξέρεις τι εστί ελεύθερη σχέση; Βρισκόσαστε όποτε μπορείτε, περνάτε καλά, κάνετε σεξ και μετά δεν δίνει ο ένας λογαριασμό στον άλλον. Αυτό τουλάχιστον κάνει αυτός.
Το θέμα είναι ότι εσύ έχεις κολλήσει και δεν βλέπεις ότι είναι μαζί σου όποτε θέλει, κι όποτε κάτσει, και δεν τον ενοχλεί και τόσο να μην είστε και μαζί. Κοινώς είσαι μια καβάτζα!
Ναι, sorry, σου είπα ότι θα στα πω χύμα.
Τώρα αυτά τα "η υπομονή μου αρχίζει και στερεύει" τα ακούω φρου-φρου και αρώματα.
Αν θέλεις πιάσ' τον και πες του πως νιώθεις και ότι θέλεις να είσαστε μαζί. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει όχι. Επειδή δεν το βλέπει σαν σχέση αυτό που έχετε.
Μην σου πω ότι μάλλον έχει και κοπέλα και για αυτό εξαφανίζεται τόσο συχνά.

Αυτή είναι η γνώμη μου. Τώρα από εδώ και πέρα είναι στο χέρι σου για το τι θα κάνεις. Αν περιμένεις από αυτόν να κάνει τη κίνηση και να σου πει να είστε ζευγάρι, μάλλον θα περιμένεις πάρα πολύ.
Αν θέλεις εσύ, να το κάνεις. Αλλά να είσαι έτοιμη να δεχθείς και την άρνηση.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ