Γνωριστήκαμε, είχε σχέση, αλλά κάναμε σεξ για 3 μήνες. Μάλλον τον ερωτεύτηκα, τι να κάνω;

Γνωριστήκαμε, είχε σχέση, αλλά κάναμε σεξ για 3 μήνες. Μάλλον τον ερωτεύτηκα, τι να κάνω;

Καλησπέρα,

Τον Μάιο που μας πέρασε γνώρισα ένα παιδί, βγήκαμε για καφέ και στην πορεία μου είπε οτι είχε κοπέλα (να συμπληρώσω εδώ ότι με την κοπέλα του έχουν απόσταση). Έπαθα ένα μικρο σοκ γιατί τον γούσταρα πολύ απο την πρώτη στιγμή αλλά το έπαιξα οτι όλα είναι ok.
Μετά απο κάποιες μέρες βρεθήκαμε πάλι και μου είπε εάν θέλω να περνάμε καλά (δηλαδή μόνο σεξ). Εμένα επειδή μου άρεσε πολύ του είπα ok, και για 3 μήνες και κάτι βλεπόμασταν σχεδόν 2 φορές την εβδομάδα Όλο αυτό το διάστημα ένοιωθα άσχημα για την κοπέλα του, αλλά και είχα αρχίσει να νοιώθω πράγματα γι' αυτό. Και έτσι πήρα την απόφαση να το διακόψουμε.
Πριν κανένα μήνα μου έστειλε μήνυμα αυτός να πάμε για καφέ και δέχθηκα. Στο τέλος του καφέ, όταν ήταν να φύγουμε με φίλησε στο κέντρο της πόλης ενώ είχε κόσμο και ενώ έχει ακόμη την κοπέλα του. Και μου είπε ότι θέλει να βρισκόμαστε πάλι όπως τότε.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι να κάνω; Νοιώθω πολύ άσχημα για την κοπέλα του και δεύτερον έχω αρχίσει να τον ερωτεύομαι.


Αγαπητή φίλη,

Ναι, μπορώ να σου πω ποια είναι η γνώμη μου για το όλο θέμα και την κατάστασή σου. Αλλά πριν από αυτό θα ήθελα να πω ένα δύο πραγματάκια. Έτσι να μην μπω απότομα στο θέμα.

Νιώθεις άσχημα για την κοπέλα του ε; Που είσαι το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης ε; Το καταλαβαίνω. Άλλωστε το έγραψες δύο φορές. Αλήθεια πότε νιώθεις άσχημα; Πριν το σεξ ή μετά; Ξέρεις το σεξ που έκανες μαζί του για 3 και κάτι μήνες! Κάνε μου τη χάρη.
Αν πραγματικά ένιωθες άσχημα, αλλά πολύ άσχημα, θα τον είχες γειώσει από την αρχή και θα του τα είχες πει και ένα χεράκι. Αυτή είναι η μοναδική μου παρατήρηση και συνεχίζω.

Λοιπόν η γνώμη μου είναι αυτή: ο τύπος δεν θα σε δει ποτέ ως τίποτα περισσότερο από σεξ. Κάποια για να περνάει καλά, επειδή η κοπέλα του είναι μακριά. Τελεία και παύλα, δεν θα αλλάξει αυτό. Άρα δεν υπάρχει κάποιο νόημα να ξεκινήσεις κάτι μαζί του, γιατί εσύ θα κολλάς και ο άλλος όταν θα έρθει η στιγμή (ή η κοπέλα του) θα σε φτύσει με άνεση.
Και μην μασάς που σε φίλησε στην πλατεία μπροστά σε κόσμο. Δεν σε φίλησε και μπροστά στην κοπέλα του (μην ξεχνάς ότι βρίσκεται αλλού και ναι, αυτά τα έχουν κάνει και άλλοι). Επίδειξη μαγκιάς ήταν για να σε κάνει να επιστρέψεις στο παλιό που είχατε, δηλαδή το σεξ!

Άρα για να συνοψίσω, αν νιώθεις για αυτόν πράγματα, φύγε όσο είναι νωρίς. Δεν αξίζει να πέσεις στα πατώματα για κάποιον που σε βλέπει μόνο για να περνάει την ώρα του.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ