Είμαι ανάμεσα σε 2 άντρες, ο ένας είναι ανώριμος ο άλλος κάνει τα πάντα για μένα. Τι κάνω;

Είμαι ανάμεσα σε 2 άντρες, ο ένας είναι ανώριμος ο άλλος κάνει τα πάντα για μένα. Τι κάνω;

Γεια σας,

Είμαι σε δίλημμα και θα ήθελα τη συμβουλή σας, αν ειναι εύκολο. Είχα σχέση με ενα παιδί σχεδον ένα χρόνο. Αυτός με ήθελε πολυ καιρό και προσπαθούσε 1,5 χρονο να με κερδίσει. Όσο καιρό είμασταν μαζί, είμασταν ο ένας για τον άλλο, ερωτευμένοι, αγαπιόμασταν, περνούσαμε πολυ ομορφα, πήγαμε διακοπές, κοιμόμασταν αγκαλιά, είμασταν ευτυχισμένοι και φαινόταν οτι θα έκανε τα πάντα για μένα οπως και εγώ. Καθε φορά που βρισκόμασταν θέλαμε να μένουμε μόνοι, κάναμε έρωτα (ημουν η πρώτη του) αλλα μετά φεύγαμε.
Εκείνο το διάστημα άρχισαν οι τσακωμοί. Σκοτωνόμασταν κάθε φορά. Δε σκεφτόταν, ηταν ανώριμος. Δεν είχα αλλη υπομονή μαζι του. Προσπαθούσα να του εξηγώ, να τον καταλαβαίνω αλλα τιποτα. Δεν με διεκδικούσε καν, πίστευα οτι με ειχε δεδομένη. Είχα μια ελπίδα οτι με τον καιρο θα άλλαζε. Στο τέλος του ειπα οτι δεν πήγαινε άλλο. Δεν άντεχα αλλο παρ' ολη την αγάπη μου για αυτόν. Δυο λέξεις μου είπε: ''όπως θες''.
Μετά απο λίγο καιρό μου μίλησε ενας φίλος μου από τα παλιά που είχαμε πάψει να μιλάμε οσο ειχα σχέση. Μου ειπε να βγούμε και δέχτηκα. Σκέφτηκα οτι θα ήταν μια ευκαιρία να ξεχαστώ, να βγω από το σπίτι. Με έφερε σπίτι και πριν το καταλάβω με άρπαξε και με φίλησε. Δεν το περιμενα. Απο τότε μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, βγαίναμε, κάναμε τρέλες,μ ου εφερνε λουλούδια, ήταν πολυ ευγενικός και gentleman, έκανε πραξεις δεν ελεγε μονο λόγια, ήταν αυτο που θέλει μια γυναίκα. Έκανε οσα δεν έκανε ο πρώην.
Τοτε ηταν η στιγμη που αναρωτήθηκα τι θέλω στη ζωή μου. Απ'ο τη μια, όταν ήμουν με το "φίλο" μου σκεφτόμουν τον πρώην συνέχεια, αλλα απ'ο την άλλη, καθε φορά που μιλούσα με τον πρώην μου το μετάνιωνα, μου μιλούσε απότομα σαν να ειμαι ξένη. Το έβλεπα οτι ηταν πληγωμένος, τον πονούσε που τον άφησα, αλλα ακόμα και τοτε δεν έκανε τιποτα για να μου δείξει οτι θα αλλάξει, οτι θέλει να γυρίσω σε αυτόν.
Λοιπον, μιλησα στο "φιλο" μου, του είπα οτι θέλω να ειμαι ειλικρινής μαζι του, οτι δεν θέλω να τον κοροιδεύω, οτι δεν νιώθω τίποτα για αυτον και οτι δεν μπορω να τον κρατάω, πρέπει να συνεχίσει τη ζωη του να προχωρήσει. Ολοι μας λενε οτι ταιριάζουμε, οτι είμαστε πολυ ωραίοι μαζι αλλά εγω δεν το βλέπω, επίσης ουτε το σεξ μαζι του μου αρέσει (ήμουν και η πρώτη του).Τ ελευταια, και πριν του μιλήσω, του φερόμουν πολυ ψυχρά και απότομα, κατι που δεν το αξίζει. Μου ειπε να το σκεφτώ καλά αν θέλω να ειμαι μαζί του και ολα θα γίνουν και οτι με αγαπάει. Το κακό ειναι οτι μου το δείχνει περισσότερο από τον πρωην μου αλλα εγω ανένδοτη, δε νιώθω τίποτα.
Σε λιγους μήνες θα φυγω απτην πόλη μου, ενω ο "φίλος" μένει εδω και ο πρώην θα έρθει εκει που θα πάω για να είναι μαζί μου.Τωρα επιμένει και ο πρωην μου λέγοντας μου να αποφασίσω αν θα ξαναγυρίσω σε αυτον. Ειμαι ανάμεσα και απελπισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω και δε μπορω να αποφασίσω τι θέλω ουτε να το διακινδυνεύσω γιατι δεν θέλω τους χάσω απτη ζωη μου ουτε να τους πληγώσω.
Θα σας ειμαι ευγνώμων αν μπορέσετε να με συμβουλέψετε οσο γίνεται πιο σύντομα.

Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν να σου δώσω συγχαρητήρια που ήσουν ειλικρινής με τον "φίλο" σου. Καλά έκανες και του τα είπες αυτά, αφού δεν νιώθεις τίποτα για αυτόν. Δεν υπάρχει λόγος να τον ταλαιπωρείς, αφού το μυαλό σου είναι ακόμα στον πρώην σου.

Μια παρατήτηση:
δεν έχεις αφήσει παρθένο για παρθένο εκεί ε; Ήσουν η πρώτη για τον έναν, η πρώτη για τον άλλον, σημάδι τους έχεις βάλει; (απλά ήθελα να το αναφέρω, δεν έχει κάποια σημασία για το θέμα σου)

Λοιπόν θα σου πω τη γνώμη μου για να μην σε κρατάω και σε αγωνία. Με τον "φίλο" καλό είναι να τελειώνει το όλο θέμα. Δεν υπάρχει νόημα να είστε μαζί - εδώ ούτε το σεξ δεν σου αρέσει μαζί του. Άστον να προχωρήσει και να βρει μια άλλη κοπέλα. Ναι, είναι γλυκός και κύριος και αυτό που θέλει μια γυναίκα, αλλά από την ώρα που δεν αισθάνεσαι κάτι, γιατί να το κουράζεις; Το ξεκαθαρίσαμε αυτό ε;

Όσο για τον πρώην, αφού το έχεις το κόλλημα και τον αγαπάς, μήπως να του δώσεις μια ακόμα ευκαιρία; Που ξέρεις, μπορεί να έχει αλλάξει. Αλλά θα πρέπει να κάνετε μια μεγάλη κουβέντα. Να του πεις πως ένιωθες - ότι ήταν ανώριμος και ένιωθες ότι σε έβλεπε ως κάτι δεδομένο. Να τα βγάλεις όλα από μέσα σου, γιατί δεν είναι ωραίο να κρατάς τέτοια πράγματα. Και όσο τα κρατάς, τόση πίεση νιώθεις. Κι αν δεις ότι αλλάζει, τότε έχει νόημα να το δοκιμάσεις.
Εγώ στη θέση σου πάντως, αφού θα φύγεις και από την πόλη σου, θα επέλεγα να μείνω λίγο καιρό χωρίς κανέναν από τους δύο στη ζωή μου. Μόνο έτσι θα καθαρίσεις το μυαλό σου και θα δεις τι πραγματικά θέλεις. Σκέψου τώρα να έρθει ο πρώην εκεί που θα πας και να μην έχει αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά του. Εσύ θα βγει χαμένη από όλο αυτό.
Κάνε ένα διάλειμμα, μείνε μόνη σου και δες τι σε κάνει ευτυχισμένη. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, γιατί μάλλον το έχεις ανάγκη αυτό.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ