Μου αρέσει ένα παιδί που είναι σε σχέση, εκείνος όμως μάλλον θέλει μόνο σεξ. Τι να κάνω;

Μου αρέσει ένα παιδί που είναι σε σχέση, εκείνος όμως μάλλον θέλει μόνο σεξ. Τι να κάνω;

Καλησπέρα,

Είμαι 18 χρονών και εδώ και κάτι μήνες μιλάω με έναν ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ άτομο το οποίο το γνωρίζω γιατί έχουμε κοινούς φίλους. Δεν βγαίνουμε πολύ συχνά μαζί. Όμως εμένα μου άρεσε και εξακολουθεί να μου αρέσει, παρόλο που επιμένει να γνωριστούμε καλύτερα στο σεξουαλικό τομέα.
Εγώ σπουδάζω στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Από την μια θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα, όχι απαραίτητα όμως μόνο με την ερωτική επαφή. Από την άλλη δεν θέλω να μπω ανάμεσα τους διότι η σχέση με την κοπέλα του μετράει αρκετά χρονια. Εκείνος πιο πολύ πιστεύω με χρησιμοποιεί για να περάσει καλά άσχετα που με κυνηγάει καιρό.
Δώστε μου άμεσα μια συμβουλή... SOS!

Αγαπητή φίλη,

Δεν θα μασήσω τα λόγια μου και θα στα πω χύμα. Ναι, καλά κατάλαβες, θέλει να σε χρησιμοποιήσει για να περάσει καλά. Και μόνο αυτό. Τίποτα περισσότερο.
Αν έχει χρόνια σχέση με την κοπέλα του, δύσκολα θα την αφήσει για σένα. Και αν όντως ενδιαφερόταν για σένα θα ήθελε να σε γνωρίσει καλύτερα ως άνθρωπο πρώτα και μετά το σεξουαλικό κομμάτι θα ερχόταν.
Αλλά, όπως καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά, ο τύπος δεν έχει χρόνο για τέτοια και θέλει να περάσει κατευθείαν στο ψητό. Απλά τα πράγματα.

Ναι, ok, σου αρέσει, αλλά καλό είναι να μην μπλεχτείς σε μια τέτοια κατάσταση. Στο τέλος μόνο εσύ θα βγεις χαμένη και κατά πάσα πιθανότητα απογοητευμένη.
Και σίγουρα δεν είσαι η πρώτη που θέλει να γνωρίσει καλύτερα... σεξουαλικά.

Άστο, μια χαρά φοιτητές θα υπάρχουν και στην Αθήνα. Ασχολήσου με αυτή την κατηγορία καλύτερα. Σίγουρα θα σου ταιριάζει περισσότερο.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ