Και πάλι single; Οι 6 λόγοι που δεν έχεις σύντροφο

Και πάλι single; Οι 6 λόγοι που δεν έχεις σύντροφο

Και για όλα "φταις" εσύ.

Βγαίνεις. Συνέχεια. Σε λάθος μέρη.
Αν αυτή την περίοδο της ζωής σου λατρεύεις τις εξόδους σε βραδινά μαγαζιά τότε καλύτερα που είσαι ελεύθερη. Αν ψάχνεις τον έρωτα στα clubs αυτή είναι η συνταγή της ερωτικής σου καταστροφής. Ναι, ξέρουμε ότι η ξαδέλφη της φίλης της babysitter της θείας σου γνώρισε έναν τύπο σε μαγαζί ένα βράδυ και μετά από λίγο παντρευτήκανε, αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια. Μην ελπίζεις.

Είσαι σχεδόν απεγνωσμένη να είσαι με κάποιον. Οποιονδήποτε.
Αν δείχνεις ενδιαφέρον για όποιον άντρα σου δείχνει ενδιαφέρον απλά και μόνο επειδή επιτέλους κάποιος σε πρόσεξε μην ελπίζεις ότι η σχέση σας θα έχει διάρκεια. Η απελπισία και φαίνεται από μακριά και δεν σε καλακεύει.

Μισείς τους άντρες
Για σένα όλοι οι άντρες είναι ίδιοι; Η εμπειρία σου με τους άντρες σου έδειξε ότι είναι όλοι ανίκανοι να αγαπήσουν και για αυτό συχνά ισχυρίζεσαι ότι σου είναι άχρηστοι; Με τέτοια οπτική μην περιμένεις να βρεις τον χρήσιμο σύντομα.

Η υποχώρηση δεν είναι το ατού σου
Οι σχέσεις δεν βασίζονται στον εγωισμό. Περισσότερο στηρίζονται στις αμοιβαίες υποχωρήσεις και στο να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο. Αν διανύεις την περίοδο στην οποία είσαι 100% συγκεντρωμένη στη δουλειά σου και στον εαυτό σου μην περιμένεις να εμφανιστεί ένας άντρας να σε κυνηγήσει.

Δεν χρειάζεσαι άντρα;
Η φιγούρα της ανεξάρτητης γυναίκας είναι πλέον μια γνώριμη καθημερινή εικόνα. Ναι, οι άντρες λατρεύουν την ανεξαρτησία μας, αλλά αν συνεχώς δείχνεις ότι τα καταφέρνεις και μόνη σου περίφημα, να είσαι σίγουρη πως θα παραμείνεις single.

Το "διασκεδάζεις" πολύ
Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και οι παρέες είναι κοινές. Για να σαγηνεύσεις έναν ώριμο άντρα πρέπει να είσαι κι εσύ ένα συγκεκριμένο είδος σοβαρής γυναίκας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kristen Stewart και το ξυρισμένο κεφάλι της!