Μην ρωτάς τις φίλες σου! Το body language του αποκαλύπτει αν σε θέλει

Μην ρωτάς τις φίλες σου! Το body language του αποκαλύπτει αν σε θέλει

Τα 5 σημάδια που δεν λένε ψέματα.

Ακούγεται σαν να έχει εισπνεύσει ήλιο;
Το περιοδικό Journal Of Evolution δημοσίευσε μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα για την συμπεριφορά των αντρών όταν έλκονται από μία γυναίκα. Ένα από τα σημάδια που προδίδουν το ενδιαφέρον του είναι η φωνή του. Όταν στο τηλέφωνο ή στις συναντήσεις σας από κοντά η φωνή του πιάνει υψηλές νότες τότε κάτι τρέχει. Δώσε προσοχή στο αν ακούγεται διαφορετικά όταν σου μιλάει. Όσο ανεβαίνουν οι οκτάβες τόσο μεγαλύτερο το ενδιαφέρον.

Κοίτα τις κόρες του
Το Πανεπιστήμιο Cornell διαπίστωσε πως όταν ένας άντρας (αυτό βέβαια ισχύει και για τις γυναίκες) δει κάτι που τον εξιτάρει οι κόρες των ματιών του διαστέλλονται. Άρα όταν σε κοιτάει στα μάτια παρατήρησε το καλά.

Πώς σου χαμογελάει
Το πραγματικό χαμόγελο από το χαμόγελο της συμπάθειας έχει διαφορά. Όταν κάποιος γελάει πραγματικά με το αστείο σου γελάνε όλο του το πρόσωπο με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Αν το χαμόγελό του περιορίζεται στα χείλη τότε δείχνει ότι δεν βρήκε αστείο το αστείο σου, αλλά δεν θέλει να σε κακοκαρδίσει γιατί σε θέλει.

Πού κοιτάει;
Σε ποια κατεύθυνση είναι στραμμένα τα πόδια του; Έχετε βγει έξω με παρέα, κάθεστε μακριά, μιλάει με τους φίλους σου. Το σώμα του μπορεί να είναι στραμμένο αλλού, τα πόδια του, όμως, κοιτούν προς την μεριά που εσύ κάθεσαι. Αυτό αποκαλύπτει ότι έχει το νου του σε εσένα και παρά το γεγονός ότι είσαι μακριά για εκείνον είσαι το κέντρο του ενδιαφέροντός του.

Φτιάχνει τα ρούχα του;
Παίζει με τα μαλλιά του; Τα μανίκια του πουκαμίσου του; Φτιάχνει τη γραβάτα του; Όταν το αντικείμενο του πόθου σου δείχνει να είναι σε αμηχανία, είναι σε αμηχανία και την προκαλείς εσύ. Αν τον έπιασες να ελέγχει αν όλα είναι στη θέση του, ρούχα, μαλλιά τότε ενδιαφέρεται αν σου κάνει καλή εντύπωση.

Διαβάστε ακόμη:

Και πάλι single; Οι 6 λόγοι που δεν έχεις σύντροφο

Κορίτσια το νου σας: 13 λάθη ομορφιάς που ξενερώνουν τους άντρες!