Έχασα το παιχνίδι με τη συμπεριφορά μου. Τι να κάνω για να ασχοληθεί ξανά;

Έχασα το παιχνίδι με τη συμπεριφορά μου. Τι να κάνω για να ασχοληθεί ξανά;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα σας, εχω ξανα γραψει σε εσας και ομολογω οτι με βοηθησαν οι συμβουλες σας.
Απο το καλοκαιρι εχω γνωρισει ενα παιδι μεγαλυτερο απο εμενα (5 χρονια). Με εχει δυσκολεψει τοσο μα τοσο πολυ, ενω αρχικα φαινοταν οτι με φλερταρει μετα αρχισε το σκοτζεζικο ντουζ. Παντα κρατουσε το φιλικο προφιλ μαζι μου αλλα ως εκει.Προφανως ειδε οτι ημουν κολλημενη επανω του (λαθος μου) και το εκμεταλευτηκε. Οταν ημ0ουν αδιαφορη ηταν μεσα στα μελια και τι εχεις και δεν μας μιλας κτλ. Τωρα μετα απο τοσο καιρο το ενδιαφερον χαθηκε και ην οικειοτητα πηγε περιπατο. Το ξερω οτι απο την αρχη το χειριστηκα λαθος και με ειχε δεδομενη αλλα τωρα τι να κανω για να ειναι οπως πριν μαζι μου. Πιστευω οτι το εχει παρει και πανω του και ειναι ακομα πιο δυσκολο. Ευχαριστω προκαταβολικα!

Η απάντηση του Queen.gr

Δε λέω , καλά κάνεις και μας γράφεις- γι αυτό είμαστε εδώ άλλωστε. Πρέπει όμως να σταματήσεις κάποια στιγμή να γράφεις σε τρίτους για να καταλάβεις τα αυτονόητα. Η κατάσταση είναι φως φανάρι και μόνη σου μπερδεύεις το μυαλουδάκι σου, ψάχνοντας να ερμηνεύσεις ή και να παρερμηνεύσεις καταστάσεις και σήματα μορς προκειμένου να αυτοβασανιστείς και να κερδίσεις χρόνο στην ενασχόλησή σου μαζί του. Στην ουσία χάνεις χρόνο. Όλο αυτό- το ότι ασχολείσαι- δεν λέει τίποτε άλλο πλην του ότι δεν μπορείς να δεχτείς την ήττα και την απόρριψη. Αν το ξεχάσεις, επειδή δεν σε έχει φτύσει και κατάμουτρα, δεν θα είναι ήττα. Αν συνεχίσεις να προσπαθείς, μπορεί να φτάσεις σε σημείο που δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος που κάποιες καταστάσεις προχωράνε και κάποιες όχι, ανεξαρτήτως χαρακτήρα. Απλά δεν σε θέλει τόσο πολύ για να κάνει κάτι παραπάνω ο άλλος μαζί σου. Είναι τόσο απλό. Αφού έβλεπε ανταπόκριση, αν ήθελε να το προχωρήσει θα το προχώραγε. Τελεία και παύλα. Δεν το έκανε, δεν ήθελε. Αν τώρα θες να το τραβήξεις από τα μαλλιά και με τεχνάσματα να τον κάνεις να ασχοληθεί, θα καταλάβει πως σε τρώει ο απαυτός σου και ό, τι και να κάνει μετά δεν θα φταίει σε τίποτα. Ούτως ή άλλως για εκείνον ήταν ένα απλό φλερτ με έντονο το κομμάτι της επιβεβαίωσης. Μην κολλάς σε αυτό, ξέχνα το απλά.

Η καλύτερη λύση είναι να αποδεχτείς πως για κάποιο λόγο δεν πάει πουθενά η βαλίτσα και να σταματήσεις να γίνεσαι εμμονική. Σιγά-σιγά να βρεις κάποιον άλλον που θα σε ενδιαφέρει και θα τον ενδιαφέρεις το ίδιο.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ