Δεν κάνω πια σεξ με τον άντρα μου και δεν αντέχω άλλο!

Δεν κάνω πια σεξ με τον άντρα μου και δεν αντέχω άλλο!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας είμαι μαμά ενός παιδιού 6 μηνών και είμαι παντρεμένη 3 χρόνια. Η σχέση με τον άντρα μου ξεκίνησε με πολύ πάθος αλλά έχει καταλήξει εδώ και 4 χρόνια σε μειωμένη επιθυμία του άντρα μου για έρωτα. Από την προετοιμασία του γάμου ελαττώθηκε στο 1 φορά την εβδομάδα Το δικαιολόγησα ως άγχος. Έπειτα γίνεται ο γάμος βρισκόμαστε 1 φορά τον μήνα και τώρα ξεχασμένο έχουμε να βρεθούμε από την μέρα της σύλληψης του μωρού. Νιώθω πως με αποφεύγει έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές κ μου αρνειται λέγοντας πως τον γεμίζει περισσότερο να με πάρει μια αγκαλιά. Το συζητώ αρκετές φορές μαζί του αλλά κ πετάω και διάφορα υπονοούμενα έχει καταλάβει ότι η στάση του με ενοχλεί αλλά δεν κάνει κάτι Ο γάμος μου έχει όλα τα υπόλοιπα σεβασμό αγάπη κατανόηση ειλικρίνεια αλλά όχι έρωτα. Κάνω κάτι λάθος δεν ξέρω η αυτοπεποιθησή μου είναι χάλια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η απάντηση του Queen.gr

Μεγάλο θέμα έθιξες και ειλικρινά προοβληματίζομαι κι εγώ. Συμβαίνει στα ζευγάρια καμιά φορά να ... αποδημεί ο έρωτας. Υπάρχει αγάπη αλλά δεν υπάρχει πια επιθυμία με αποτέλεσμα να μην έχουμε σεξουαλικές επαφές.

Θα αρχίσω με τα τυπικά: θα σε ρωτούσα μήπως παραμέλησες τον εαυτό σου με το παιδί; Μήπως υπήρχε πίεση για να γίνει ο γάμος;

Μπα.

Έχουν ξεκινήσει νωρίτερα όλα αυτά και ο λόγος είναι δικός του. Δεν χρειάζεται να κάνεις την πάπια και να υπομένεις όλο αυτό. Μαζί είστε παντρεμένοι. Και οι δύο. Μαζί το επιλέξατε, δεν το έκανε με το ζόρι. Κοινές υπόχρεώσεις έχετε, μαζί και το παιδί.

Θα του το θίξεις ξεκάθαρα. Αν θέλει να χωρίσετε. Είστε νέοι άνθρωποι, δεν γίνεται να μην κάνετε σεξ. Δεν γίνεται να μην κάνεις σεξ. Αν εσύ του το αρνιόσουν ενώ εκείνος το είχε ανάγκη πιστεύεις θα σιωπούσε και θα την έβγαζε με υπονοούμενα;

Ρώτησέ τον αν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αν έχει πάψει να είναι ερωτευμένος (αυτό φαίνεται), αν υπάρχει κα΄τι άλλο στη ζωή του. Αν θέλει να προσπαθήσετε ή όχι.

Φίλη, το πρόβλημα είναι και δικό σου και πρέπει να πάψεις να φοβάσαι τις απαντήσεις. Πρέπει να διεκδικήσεις τις απαντήσεις βασικά, έστω κι αν δεν σου αρέσουν. Και ύστερα να πράξεις ανάλογα. Μίλησέ του ήρεμα αλλά όσο πιο ανοιχτά μπορείς. Σα να μιλάς στον εαυτό σου.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ