Είμαι ερωτευμένη με τον κολλητό του πρώην μου. Αυτός όμως δεν θέλει να τον προδώσει.

Είμαι ερωτευμένη με τον κολλητό του πρώην μου. Αυτός όμως δεν θέλει να τον προδώσει.

Καλησπέρα!

Τα έχω κάνει σκατά όσον αφορά την ερωτική μου ζωή! Η ιστορία έχει ως εξής: πριν λίγο καιρό είχα μια ερωτική περιπέτεια με τον Γ. η οποία κράτησε κάποιους μήνες, δεν ήταν σχέση κανονική, απλώς βρισκόμασταν για σεξ.. Τους τελευταίους 5 μήνες όμως έχει τελειώσει αυτήν η ιστορία. Στο διάστημα αυτό ερωτεύτηκα τον κολλητό του τον Β. με τον οποίο κάναμε παρέα και απο πριν. Όμως και ο Β. μου είπε οτι έχει αισθήματα για εμένα αλλα δεν μπορει να γίνει κατι μεταξύ μας γιατί στην μεση είναι ο φίλος του.
Ο φίλος του δεν νομίζω οτι θα εχει πρόβλημα γιατι δεν ειχαμε κατι σοβαρο. Πριν από λίγες μέρες ξανα βρεθήκαμε με τον Β. και συζητούσαμε για την κατασταση μας, οτι δεν μπορουμε να είμαστε μαζι κτλ και δυστυχώς καταλήξαμε να κάνουμε σεξ. Έγινε μόνο μια φορά.
Είμαι ερωτευμένη με τον Β. και δεν ξερω τι να κάνω.. Να τον διεκδικήσω; Η να πάρω οριστικά απόφαση ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να είμαστε μαζί; Please help!

Αγαπητή φίλη,

Έτσι όπως ξεκίνησες το γράμμα σου, πίστευα τα χειρότερα, αλλά ειλικρινά τα πράγματα δεν είναι τόσο (τόσο πολύ δηλαδή) χάλια όσο νομίζεις. Οκ, δεν είναι και απλά, αλλά "σκατά" δεν τα λες. Όχι εντελώς. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές παρέες, όπου μια κοπέλα ή ένα αγόρι είχαν σχέση με δύο φίλους/φίλες. Κάποιοι και παράλληλα. Δεν είναι και κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά.
Βέβαια εγώ παραμένω οπαδός της θεωρίας "μην μπλέκεις με κολλητούς/κολλητές, στο τέλος μόνο χαμένος θα βγεις". Γιατί τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκα από ότι είναι. Anyway...

Κοίτα να δεις. Αν είχατε σχέση με τον Γ., για παράδειγμα, τότε μπορούσα να καταλάβω γιατί θα ήταν σχεδόν αδύνατον να γίνει κάτι ανάμεσα σε σένα και τον Β. Μπορεί να ακούγεται συχνά, αλλά πίστεψέ με η αντρική φιλία (τις περισσότερες φορές) μετράει πάρα πολύ. Καλύτερα να είσαι cool με τον κολλητό σου, παρά να τσακωθείτε για μια γυναίκα. Είναι κάτι σαν κανόνας.
Το πρόβλημα είναι πως ο Β. το αντιμετωπίζει κάπως έτσι. Δεν θέλει να κάνει κάτι, γιατί νιώθει ότι θα προδώσει τον φίλο του. Άρα, και να τον διεκδικήσεις, δεν νομίζω ότι έχεις να κερδίσεις και πολλά. Άντε, το πολύ πολύ να κάνετε σεξ μια ακόμα φορά.

Το θέμα είναι, πως αν έχει αισθήματα για σένα όπως λέει ο Β., καλό είναι να πιάσει τον κολλητό του και να συζητήσουν σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Στο 2014 ζούμε, μην τρελαθούμε. Είναι κρίμα δύο άνθρωποι να νιώθουν ερωτευμένοι και να μην είναι μαζί από βλακείες. Αν όντως τον Γ. δεν τον ενοχλεί, τότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μην είστε μαζί. Άρα, ο μοναδικός τρόπος να επηρεάσεις εσύ την κατάσταση είναι αυτή - να ψήσεις κάπως τον Β. να μιλήσει στον κολλητό του. Μέχρι εκεί όμως νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.
Βέβαια, για να είναι τόσο διστακτικός ο τύπος, ίσως να ξέρει κάτι παραπάνω και ίσως ο κολλητός του να έχει περισσότερο κόλλημα μαζί σου, από όσο πιστεύεις εσύ. Άρα εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα.

Για να το κλείσουμε το θέμα: αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ, κάτσε μίλα με τον Β. και πες του πως σκέφτεσαι. Και ίσως πάμε στο επόμενο βήμα.

ΥΓ.: Με τόσα Β. και Γ. ένιωθα ότι λύνω κάποιο μαθηματικό πρόβλημα.
ΥΓ.1: Τόσοι άνδρες, εσύ με δύο κολλητούς πήγες να μπλέξεις;

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ