LoveCorner: Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη ενός online sex shop και φυσικά... κάναμε ψώνια

LoveCorner: Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη ενός online sex shop και φυσικά... κάναμε ψώνια

Kinky εσώρουχα, στολές και...παιχνίδια πρώτα στη λίστα των γυναικών

Πόσες φορές περάσατε έξω από ένα sex shop και μπήκατε στον πειρασμό να μπείτε μέσα; Η απάντηση, αναμφίβολα είναι "πολλές". Είτε επειδή ήσασταν μόνες, είτε επειδή ο περαστικός που περνούσε δίπλα σας, σας κοίταξε κάπως και διστάσατε. Οκ, δεν είστε μόνες.

Κάθε φορά που περνάω από ένα συγκεκριμένο ύψος στην Κηφισίας, δεν γίνεται να μην σταθεί το βλέμμα μου σε ένα τεράστιο sex shop. Θέλω να μπω, αλλά εκεί είναι η γειτονιά μου. Κι αν με δει κάποιος; Κι άντε κάτι μικρό το παίρνεις το βάζεις στη τσάντα σου. Αν βγεις με μια τεράστια τσάντα από το μαγαζί και πέσεις μούρη με μούρη με την φίλη της μαμάς σου, που απλά περνάει από εκεί; Γιατί αν έχει πάει κι αυτή για ψώνια τότε... μιλάμε διαφορετικά!

Χαζεύοντας στο internet έπεσα πάνω σε ένα site, www.lovecorner.gr Από το όνομα και μόνο δεν μπορείς να φανταστείς τι θα ακολουθήσει μόλις επισκεφτείς της σελίδα.

Ερωτικά παιχνίδια, αλυσίδες, σέξι ή μάλλον kinky εσώρουχα, στολές, ζυμαρικά σε σχήμα γεννητικών οργάνων!


Σίγουρα το κοιτούσα πάνω από 1 ώρα και μάλιστα χωρίς κανείς να ξέρει τι κάνω. Είπα δεν γίνεται, έχουμε τέτοιο site στην Ελλάδα; Αμέσως επικοινώνησα με τον εμπνευστή του LoveCorner τον Αποστολή και μου ταείπε όλα! Αν έκανα "ανώνυμη παραγγελία"; Ε, υπάρχει και το απόρρητο...

Ένα τέτοιο site σε ποιους απευθύνεται περισσότερο. Σε γυναίκες ή άνδρες;

Προφανώς και είναι ένα site για όλους. Ίσως θα περίμενε κανείς ότι θα ανδροκρατείται ο χώρος, αλλά θα έλεγα ότι τελικά οι γυναίκες ψωνίζουν περισσότερο. Βέβαια, εδώ ίσως να νιώθουν πιο άνετα. Είναι ένα e-shop που βασικός του στόχος είναι η απενοχοποίηση των ερωτικών αντικειμένων. Οπότε, δεν ξέρω να σας πω τι συμβαίνει σε άλλα αντίστοιχου περιεχομένου site, αλλά στο LoveCorner οι γυναίκες είναι περισσότερες και όλων των ηλικιών.

Οι γυναίκες είμαστε απελευθερωμένες πάνω στο θέμα του sex;

Κρίνοντας από το τι αγοράζετε... αρκετά!!! Και γιατί να μην είστε άλλωστε; Γιατί θα πρέπει η απόλαυση, το ερωτικό παιχνίδι, οι πρωτοβουλίες να ανήκουν αποκλειστικά στους άντρες, και ο συντηρητισμός και οι ενοχές στις γυναίκες;

Πιστεύεις ότι είναι πιο εύκολο μια γυναίκα να επισκεφθεί ένα sex shop ή ένα site και να κάνει on line παραγγελία; Τι έχει δείξει η εμπειρία σου;

Είναι απολύτως βέβαιο ότι ως κοινωνία δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε μια γυναίκα να επισκέπτεται ένα φυσικό κατάστημα sex shop. Οι online παραγγελίες, είναι ασφαλώς πιο εύκολες για τις γυναίκες. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι ειδικά στην επαρχία, δεν υπάρχουν και τόσα πολλά sex shop, αλλά και όπου υπάρχουν, είναι δύσκολο να τα επισκεφθούν οι γυναίκες. Παραδίδουμε παντού, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας, σε διακριτικότατες συσκευασίες, σε ώρες και ημέρες που εσείς επιθυμείτε. Μάλιστα, στις αμέσως επόμενες ημέρες, θα μπορείτε να παραλάβετε, χωρίς να χρειαστεί ο κούριερ να σας τα φέρει στο σπίτι και - το κυριότερο - χωρίς να μάθουμε ποτέ το όνομά σας. Καθιερώνουμε τις "ανώνυμες" παραγγελίες.

Τι είναι αυτό που προτιμούν περισσότερο; Μια στολή, ένα παιχνίδι;

Απ' όλα τα καλούδια!!! Τα σέξι εσώρουχα και οι στολές είναι στην κορυφή των προτιμήσεων, αλλά με βραχεία κεφαλή έναντι των "παιχνιδιών". Βοηθούν βέβαια και οι τιμές. Ας σκεφτούμε μόνο, ότι με 6 ευρώ μπορεί μια γυναίκα να αγοράσει εσώρουχα που θα την κάνουν να νιώσει απίστευτα ερωτική αλλά και θα προκαλέσει το σύντροφό της. Αν πάλι ο σύντροφός της απουσιάζει ή αν θέλει "παρέα", οι τιμές για έναν διακριτικό δονητή, ξεκινούν από 5ευρώ.

Θεωρείς ότι αγοράζουν τέτοια προϊόντα περισσότερα για fun ή για να... ξυπνήσουν την σεξουαλική τους ζωή;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανόνας. Άλλοι τα αγοράζουν για να βγάλουν τον πιο kinky χαρακτήρα τους, άλλοι για να ξυπνήσουν τη σεξουαλική τους ζωή, άλλοι για να γελάσουν - όμως μήπως και αυτό το γέλιο, δε συνιστά κάτι το απίστευτα ερωτικό; Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι τα σέξι εσώρουχα, τα ερωτικά παιχνίδια και όλα τα προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει σε ένα κατάστημα σαν το δικό μας, δεν είναι ούτε για "ανώμαλες" καταστάσεις, ούτε είναι κανείς διεστραμμένος ή έχει κάτι που θα πρέπει να το ψάξει. Είναι απολύτως φυσιολογικό, είναι μέσα σε αυτό που αποκαλείται ερωτικό παιχνίδι.
Από τα αρχαία χρόνια, ο εμπλουτισμός της ερωτικής πράξης με διάφορά αξεσουάρ, θεωρείτο υγιές.

Οι άνδρες τι προτιμούν να αγοράσουν για τις συντρόφους τους;

Δεν ξέρουμε αν είναι για τις συντρόφους τους ή για προσωπική χρήση, αλλά και πάλι πρώτα έρχονται τα εσώρουχα, ακολουθούν οι χειροπέδες, τα μαστίγια, οι δονητές και ακολουθούν κάποια χιουμοριστικά δωράκια. Μάλλον άλλαξαν λίγο οι εποχές και εμείς οι άνδρες, δεν περιοριζόμαστε στα λουλούδια... Για κοσμήματα δε λέω, έχουμε και εμείς!!! Και κοσμήματα θηλών έχουμε και αλυσίδες στήθους έχουμε και άλλα πολλά δωράκια.

Και τέλος επειδή είσαι άνδρας, πως θα αντιδρούσες αν η σύντροφός σου, σου παρουσίαζε κάποιο ερωτικό παιχνίδι;

Μάλλον εννοείς πως αντέδρασε αυτή όταν της εμφάνισα εγώ τα δωράκια μου... Είπαμε, δεν υπάρχει καμία ενοχή, όλα είναι μέρος του ερωτικού παιχνιδιού.