6 κατηγορίες ανθρώπων που έχουν περισσότερους οργασμούς από σένα!

6 κατηγορίες ανθρώπων που έχουν περισσότερους οργασμούς από σένα!

Μην ζηλεύεις!

Δύο αμερικανικά sites το Singles in America και το Match.com αποφάσισε να διεξάγει μία έρευνα για το ποιοι άνθρωποι έχουν τους περισσότερους οργασμούς. Χάρη σε αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες πλέον μπορούμε να απολαύσουμε οργασμούς αλλάζοντας επάγγελμα ή πόλη κατοικίας...

1. Όσοι ασχολούνται με την πληροφορική και τα ηλεκτρονικά
Από όλα τα επαγγέλματα εκεί έξω οι πληροφορικάριοι άντρες και γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς. Μην ρωτάς το γιατί, αλλά ξαφνικά κοιτάμε με διαφορετικό μάτι τους τεχνικούς που μας φτιάχνουν το laptop όταν χαλάει.

2. Όσοι ζουν στο Μαιάμι
Θα φανταζόμασταν ότι είναι προτιμότερο να ζεις σε κάποιο κρύο μέρος (με τη λογική κρύο καιρός για δύο) αλλά τελικά οι υψηλές θερμοκρασίες είναι προτιμότερες για την ερωτική μας ζωή. Αν θες να γίνεις μια σεξουαλικά ικανοποιημένη γυναίκα μπορείς να μετακομίσεις στο Μαιάμι, όπου εκεί το 60% του πληθυσμού έχουν πάντα οργασμό.

3. Οι μεγαλύτερες γυναίκες
Και δεν θα πιστεύεις τι εννοούμε όταν λέμε μεγαλύτερες. Το American Journal μετά από έρευνα διαπίστωσε πως οι γυναίκες από 80 έως 99 ετών είναι περισσότερο σεξουαλικά ικανοποιημένες από τις γυναίκες που διανύουν τα 20 κάτι και τα 30 κάτι. Έχουν νέο σεβασμό για τις γιαγιάδες μας.

4. Οι χρήστες Android
Το site match.com ανακάλυψε πως οι χρήστες Android σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες smartphone είναι περισσότερο ικανοποιημένοι στη σεξουαλική τους ζωή. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε κινητό!

5. Οι κοκκινομάλλες
Τελικά οι ξανθιές δεν περνάνε καλύτερα από όλους. Οι κοκκινομάλλες έχουν τους περισσότερους οργασμούς με τις ξανθιές να έρχονται στη δεύτερη θέση. Η έρευνα δεν διευκρινίζει αν χρειάζεται να είσαι φυσική κοκκινομάλλα ή αν μια επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να αλλάξει την τύχη μας.

6. Οι γυναίκες που έχουν παντρευτεί ευκατάστατους άντρες
Τελικά το πάχος του πορτοφολιού μετράει. Ναι, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Newcastle οι πλούσιες γυναίκες βιώνουν συχνότερα οργασμούς. Δεν υπάρχει ακριβής εξήγηση για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, αλλά υποψιαζόμαστε γιατί αυτή η κατηγορία γυναικών είναι χαλαρές, δεν έχουν σκοντούρες, κάνουν τα beaute τους και επιπλέον έχουν υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων.

Διαβάστε ακόμη:

Μην κρύβεσαι! 9 σημάδια αποκαλύπτουν ότι έχεις πάθει εμμονή με τον πρώην σου