Είναι μία ζέστη μία κρύο. Τον θέλω τι να κάνω;

Είναι μία ζέστη μία κρύο. Τον θέλω τι να κάνω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Με λένε Εβελίνα. Είμαι 12 χρονών. Μένω σε μία κωμόπολη που δεν υπάρχουν και πολλά σχολεία οπότε γνωριζόμαστε μεταξύ μας τα περισσότερα παιδιά. Με ένα παιδί, 3 χρόνια μεγαλύτερο μου, έχουμε δύο κοινές δραστηριότητες. Μόνο εκεί τον έβλεπα αλλά δεν με πολυενδιέφερε. Εκείνος μου μίλαγε, εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα... Μια μέρα του είπα κάτι εγώ και μία άλλη κοπέλα και προσβλήθηκε επειδή το είπα εγώ αυτό που δεν θα ήθελε να ακούσει.. όλο με απέφευγε, δεν βλεπόμασταν καθόλου, δεν ήθελε, φαινόταν ότι το έκανε επίτηδες. Πριν μου μίλαγε, όσο μπορούσε κι αυτός, κι εγώ ήμουν ευγενική μαζί του. Μου φαινόταν όμως ένα εντελώς ανόητο κακομαθημένο... δεν ξέρω γιατί. Αλλά αυτό μέχρι που έγινε ό,τι έγινε και κατάλαβα πόσο ευαίσθητος και ντροπαλός είναι. Αυτό με έκανε να τον ερωτευτώ. Για 2 βδομάδες περίπου δεν τον είχα δει.. ήμουν στα χειρότερα μου. Μέχρι που άρχισε να του περνάει, άρχισε πάλι να μου μιλάει, γλυκά.. όλο να με κοιτάει. Μερικές φορές να τον βλέπω να μιλάει σε άλλες κοπέλες αλλά πάλι να με κοιτάει.. Εν τω μεταξύ, μου μίλαγε λες και όντως ένιωθε κάτι για εμένα αλλά πάλι το γύρναγε σε κάτι άλλο.
Μου έλεγε πράγματα για να το παινευτεί, αλλά το γύρναγε σε κάτι άλλο. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε απ' τον Νοέμβρη και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Ακόμη τον θέλω, αυτός όμως;; Μία ζεστό, μία κρύο... Βοηθήστε με, παρακαλώ!

Η απάντηση του Queen.gr

Μην θεωρήσεις πως στο λέω επειδή είσαι μικρή αλλά ακόμη κι αν ήσουν ενήλικη τα ίδια θα σου έλεγα.

Όλο αυτό συμβαίνει από το Νοέμβρη και εσύ πρόλαβες και ερωτεύτηκες κάποιον που νομίζεις ότι έδειξε την ευαισθησία του με μία παιδική συμπεριφορά;

Καλοί οι εφηβικοί έρωτες αλλά είσαι παιδί, ακόμη κι αν μοιάζεις με νέα γυναίκα. Όλα θα συμβούν εν καιρώ. Μη βιάζεσαι να γίνει κάτι πριν την ώρα του ό, τι κι αν είναι αυτό το κάτι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στο κεφάλι σου τα έχεις μεγαλοποιήσει όλα αυτά που κάποτε θα σου φαίνονται αστεία.

Να θυμάσαι πάντα, πως όποιος θέλει πραγματικά το δείχνει και πάνω από όλα το λέει. Γράφεις αρκετά ώριμα για την ηλικία σου άρα θα με καταλάβεις.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ