Δεν έχω έρθει ακόμη σε οργασμό

Δεν έχω έρθει ακόμη σε οργασμό

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας! Ειμαι 23 χρονων και είχα την πρωτη σεξουαλικη επαφη μου πριν απο 4 μηνες, το ξερω λιγο αργα αλλα τωρα ενιωσα να το θελω. Με τον φιλο μου ειμαστε πεντε μημες μαζι και ειναι ο πρωτος που με εκανε να τον θελω τοσο ωστε να προχωρησω μαζι του! Το προβλημα μου ειναι πως δεν εχω ολοκληρωσει ακομα ενω τον θελω πολυ, οι φιλες μου, μου λενε πως ειναι φυσιολογικο επειδή ειναι αρχή ακόμα αλλα το θελω πολυ. Ενα ακομα προβλημα ειναι οτι ειμαστε μακρυά και δεν βλεπομαστε τοσο συχνά. Ξερω πως για τς γυναικες δεν είναι παντα εφικτό να ολοκληρωνουν αλλά τον θελω παρα πολυ χωρις ομως να νιωθω την ολοκληρωσει που θα ηθελα νε αποτελεσμα μετα απο καποιο σημειο να μην ειμαι ερεθισμενη πια. Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει θα ηθελα και την δικη σας γνωμη.

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν είναι κάτι μη φυσιολογικό αυτό που αντιμετωπίζεις. Είναι πρώτη φορά και δεν κάνετε σεξ συνέχεια. Είναι δυνατόν να περάσει περισσότερος καιρός μέχρι να καταφέρεις να μάθεις το σώμα σου και τα σημεία διέγερσης προκειμένου να έρθεις σε οργασμό, να "ολοκληρώσεις" όπως λες κι εσύ.

Από τη στιγμή που ήδη υπάρχει απόσταση στη σχέση και δεν τον βλέπεις συχνά, ίσως πρέπει να επικεντρωθείς στο να αφήνεσαι όταν είσαι μαζί του και να μην αναλώνεσαι σε σκέψεις τύπου "δεν τελιεώνω", "πότε θα τελειώσω", "γιατί". Απλά απόλαυσε όσα περισσότερα μπορείς να απολαύσεις και μην αγχώνεσαι.

Ίσως σου φανεί περίεργο, δεν ξέρω αν το κάνεις ήδη ή όχι, αλλά το διάστημα που δεν βλέπεις το φίλο σου, καλό θα ήταν να πειραματίζεσαι και λίγο με το σώμα σου μόνη σου. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

Δεν είναι καθόλου κακό να μάθεις όταν είσαι μόνη πώς ανταποκρίνεται το σώμα σου στο κάθε τι. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί και με το σύντροφό σου. Μη φοβάσαι να παραδεχτείς τι σου αρέσει, να το ζητήσεις ακόμη, να αφεθείς και να δοκιμάσεις. Όλα θα έρθουν εν καιρώ. Μην αγχώνεσαι για τίποτα και μην σκέφτεσαι συγκεκριμένα, απλά απόλαυσε αυτό που νιώθεις ό, τι κι αν είναι αυτό.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ