Μου αρέσει ένας φίλος, αλλά φοβάμαι γιατί δεν έχω κάνει ποτέ ολοκληρωμένη σχέση. Βοήθεια.

Μου αρέσει ένας φίλος, αλλά φοβάμαι γιατί δεν έχω κάνει ποτέ ολοκληρωμένη σχέση. Βοήθεια.

Γεια σας!

Είμαι 21 χρονών και μου αρέσει ένα παιδί 28... Με το παιδί αυτό είμαστε φίλοι, όμως εγώ τον βλέπω κάτι παραπάνω από φιλικά αλλά δεν μπορώ να του εκφράσω τα αισθήματα μου γιατί φοβάμαι την αντίδρασή του μόλις μάθει ότι δεν έχω ολοκληρωμένες επαφές.
Τι να κάνω; Σας παρακαλώ βοηθήστε με... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...


Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν εγώ σε ευχαριστώ για το μικρό και to the point γράμμα σου. Και μετά από αυτό το δείγμα ευγένειας, πάμε στο θέμα σου.

Καλό μου, αν όλος ο κόσμος σκεφτόταν σαν και εσένα, θα είχαμε γεμίσει με άτομα χωρίς ολοκληρωμένες επαφές (παρθένους και παρθένες δηλαδή). Ξεχνάς κάτι βασικό - κανείς δεν γεννήθηκε έχοντας ολοκληρώσει. Στην πορεία έρχονται όλα. Και ο 28χρονος κάποια στιγμή της ζωής του δεν είχε ολοκληρώσει! Με την πράξη το έμαθε και αυτός.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο είναι «πώς σε βλέπει εκείνος». Γιατί κοίτα να δεις, αν σε απορρίψει μπορεί να μην οφείλεται μόνο στο ότι δεν έχεις ολοκληρωμένες επαφές. Μπορεί να σε βλέπει ως φίλη και μόνο.
Άρα προτού κάνεις κάτι, πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι στον αέρα ανάμεσά σας; Κάτι παραπάνω από φιλία; Αν ναι, τότε προχώρα και ό,τι θέλει ας γίνει.
Αν όχι, σκέψου το και μια δεύτερη φορά. Γιατί ίσως χαλάσει και μια φιλία έτσι.

ΥΓ.: Όταν έχεις αισθήματα καλό είναι να τα εκφράζεις και να μην τα κρατάς μέσα σου. Μάθημα ζωής αυτό.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ