Είμαι μπερδεμένη. Ποιον από τους δύο να διαλέξω; Μήπως κανένα;

Είμαι μπερδεμένη. Ποιον από τους δύο να διαλέξω; Μήπως κανένα;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

καλησπερα σας.
ειμαι 20 χρονων και εχει 2 μηνες που βγηκα απο μια σχεση 2,5 χρονια. εχει εδω και λιγο καιρο που με πολιορκει ο πρωην μου (δημητρης, για να μην τα μπερδεψουμε) με τον οποιο εκανα την πρωτη σοβαρη μου σχεση και οσο καιρο ημουν με την σχεση μου με παρακαλουσε να τα ξανα βρουμε, τον ξερω 7 χρονια τωρα, αυτος ειναι 25,αφου χωρισα ξεκινησαμε να μιλαμε να βγαινουμε κλπ. ειναι ενας χαρακτηρας πολυ περιεργος, δεν ανοιγεται ευκολα και απο οτι λεει ειμαι η μονη κοπελα που εχει ανοιχτει τοσο πολυ,το θεμα ειναι οτι αφοτου ξεκινησαμε να μιλαμε ενιωθα καπως περιεργα σαν να ειχαμε σχεση 10 χρονια, δεν ειχαμε πολυ επικοινωνια, εκεινος προτιμουσε πιο ησυχα πραγματα απο εμενα και με αυτα και με εκεινα δεν πολυ περνουσα καλα ετσι αποφασισα να του μιλησω και τελικα το κοψαμε. αρχισα να σκεφτομαι πως ημουν με την 2,5 χρονια σχεση, πως εκεινος μου εδειχνε τι νιωθει, ειχαμε κοινα πραγματα, χωρισαμε γιατι υπηρχε υπερβολικη ζηλια και ολο αυτο το πραγμα μας κατεστρεψε!αυτος τωρα μου ζηταει να τα ξανα βρουμε. ειμαι πολυ μπερδεμενη και δεν ξερω τι να κανω, οι φιλες μου μου λενε να προχωρησω μπροστα και να μην γυρισω σε κανεναν απο τους δυο. απο την μια σκεφτομαι μηπως δεν εδωσα αρκετο χρονο στον δημητρη ωστε να τον γνωρισω καλυτερα και απο την αλλη τον συγκρινω με την σχεση που ειχα! δεν ξερω τι να κανω...

Η απάντηση του Queen.gr

Θα συμφωνήσω με τις φίλες σου σε πρώτη ανάγνωση.

Η παλιά σχέση έκανε τον κύκλο της και τελείωσε για κάποιο λόγο. Συναισθήματα πάντα μας μένουν. Η πιο πρόσφατη και πάλι δεν ήταν αυτό που ήθελες. Κάτσε να αξιολογήσεις πραγματικά τα αρνητικά και τα θετικά της κάθε σχέσης και να δεις τι σου κάνει και τι όχι. Δες τι αισθάνεσαι και αν πραγματικά θα ήθελες να είσαι με κάποιον από τους δύο ανέξάρτητα από τι συμβαίνει με τον άλλον.

Η διεκδίκηση από δύο άντρες είναι σίγουρα κολακευτική και κάνει το μυαλό να παίρνει φωτιά. Το σασπένς και η αναποφασιστικότητα σου δίνουν κάτι να ασχολείσαι και όσο πιο πολύ το κάνεις τόσο αυξάνεται η σημασία τους για σένα.Το θέμα είναι να μην πέφτεις σε παγίδες συγκρίσεων. Το αν σου αρκεί ή όχι κάτι να έχει να κάνει με τα θέλω σου από τις σχέσεις και τη ζωή σου ανεξαρτήτως άντρα.

Καλό είναι να μην κάνουμε πισωγυρίσματα επειδή είναι αυτό που έχουμε να ασχοληθούμε τη δεδομένη στιγμή, αλλά να προχωράμε.

Από την άλλη, αν καταλήξεις πως κάποιος έχει βαρύνουσα σημασία για σένα, μπορείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία να δεις αν άλλαξαν τα πράγματα- απλά πρόσεξε να μην αναλωθείς μέσα σε κάτι τέτοιο χωρίς λόγο και περνά άσκοπα ο καιρός.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ