Του δίνω την ελευθερία του, εκείνος όμως όχι!

Του δίνω την ελευθερία του, εκείνος όμως όχι!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλημέρα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε επικοινωνία με αυτόν τον τρόπο και πήρα το ερέθισμα διαβάζοντας και άλλα άρθρα από άλλες κοπέλες, καθώς και τις εύστοχες απαντήσεις σας. Εχω μια σχέση εδώ και οχτώ μήνες και ενώ τα πράγματα στην αρχή έβαιναν καλώς, τώρα έχω αποσιντονιστεί. Αυτός έχει μια παρέα από την παιδική του ηλικία, ανδρών, τους οποίους έχω και εγώ γνωρίσει και τα πηγαίναμε καλά. Λόγω της δουλείας μου, εγώ βέβαια, δεν ακολουθώ σε όλες τους τις βόλτες, αλλά και λόγω της αγωγής μου γιατί είναι φυσικό να θέλουν να μείνουν και μόνοι τους να μοιραστούν ανδρικά ενδιαφέροντα που εμένα είναι φυσικό να με κάνουν να βαρεθώ. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν έχω το ανάλογο δικαίωμα! Δεν μπορώ να δω τις φίλες μου μόνη μου, πρέπει να ξέρει τι θα πούμε η τι θα κάνουμε και φυσικά πρέπει να το κάνω μια στις τόσες και ώρες που του είναι βολικές! Αλλά ούτε και με τη δική του παρέα θέλει να είμαι γιατί θεωρεί ότι κάποιοι με βλέπουν αλλιώς! Το αποτέλεσμα είναι να είμαι πιο μόνη απο ποτέ, απο δουλειά σπίτι και το ανάποδο και κάθε φορά που βγαίνει να με κατακλύζει μια ζήλεια για το γεγονός οτι εγω δεν μπορώ να ζήσω με ανάλογο τρόπο. Του εχω μιλήσει αλλά δεν με καταλαβαίνει, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ πια. Τον αγαπάω αλλά έχω χάσει την προσωπικότητα μου και νιώθω αδικία που εγώ τον κατανοώ στις ανάγκες του για κοινωνικοποίηση ενώ εκείνος όχι.Μηπως παίζει ρόλο η διαφορά μας στην ηλικία; Είμαι μεγαλύτερη του πέντε χρόνια. Θα ήθελα να μη δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία μου. Ευχαριστώ πολυ.

Η απάντηση του Queen.gr

Θα ακουστώ λες παράξενη αν φωνάξω: Βγες από αυτή τη σχέση!!!;;;

Όπως καταλαβαίνεις, ασχέτως αν είσαι 5 χρόνια μεγαλύτερή του ή όχι, σε έχει πατήσει κανονικότατα. Ναι, έχεις απορροφηθεί και έχεις χάσει τον εαυτό σου, έχεις πράγματι πνίξει την προσωπικότητά σου και χάνεις χρόνο. Κάθεσαι και δέχεσαι τα πάντα και δεν μπορείς να κάνεις το πιο απλό. Να είσαι ο εαυτός σου. Δεν μπορείς να δεις τις φίλες σου, να πιεις έναν καφέ με την ησυχία σου, να έχεις κοινωνική ζωή.

Τι πάει να πει ειναι 5 χρόνια μικρότερος. Τι πάει να πει δεν έχεις θέση στην παρέα του. Τι πάει να πει δεν έρχεται στη δική σου. Τι. Ούτε ερωτηματικά δεν βάζω μιας και έχεις σίγουρα έτοιμη την απάντηση. Θα σου τη μεταφράσω. Δεν νοιάζεται πραγματικά για σένα και δεν σε σέβεται. Αγάπη δεν είναι η ζήλεια. Δεν ισχύει το "νευριάζει άρα τον νοιάζει". Ίσα-ίσα που αυτός μπορεί να είναι ο πιο άπιστος όλων. Από τη στιγμή που δεν τον ενδιαφέρει να έχεις δική σου ζωή και δεν επιχειρεί να μοιραστείτε αυτές τις στιγμές δεν σε αγαπά πραγματικά. Είσαι γι αυτόν το μέσο απλώς για να επιβεβαιωθεί και να επιβληθεί. Σχέση έχεις μόνο στο μυαλό σου. Αυτό που ζεις κάθε άλλο παρά υγιές και φυσιολογικό είναι. Τέλος να προσθέσω πως δεν επιδέχεται περιθώρια διόρθωσης στην φάση αυτή. Εσύ πρέπει να δεις τι αξίζεις και να θελήσεις κάτι αξιόλογο για τον εαυτό σου.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ