Το αγόρι μου δεν θέλει πια να κάνουμε σεξ

Το αγόρι μου δεν θέλει πια να κάνουμε σεξ

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι εδώ και έναν χρόνο σε μια σχέση.Ενώ στην αρχή ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και παθιασμένοι παρόλο τους τσακωμούς που είχαμε και τις διαφωνίες είχαμε σχεδόν κάθε μέρα σεξουαλικές επαφές.Μετά τους 6 μήνες ξαφνικά άρχιζε να με αποφεύγει να κάνουμε έρωτα και εγώ στενοχωριόμουν.Μπορεί να κάνουμε έρωτα 2 φορές το μήνα 3 το πολύ.Δεν έχει άλλη είμαι σχεδόν σίγουρη γιατί δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα απλά όλο μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνουμε έρωτα όταν γρινίαζω όλη την ώρα ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και ότι δεν τον καταλαβαίνω.Όλοι μου λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό από τους 6 μήνες σχέσης να μην θέλει έρωτα.Είχα φτάσει σε σημείο να τον παρακαλάω να κάνουμε έρωτα και ένιωθα άσχημα.Μου έλεγε κιόλας οτι μόνο αυτό θέλω πράγμα που δεν ισχύει αν και το θεωρώ σημαντικό σε μια σχέση.Πλέον φοβάμαι να του ζητήσω να κάνουμε έρωτα γιατί ξέρω ότι θα με απορρίψει.Τι μπορώ να κάνω?Σας ευχαριστώ πολύ.

Η απάντηση του Queen.gr

Σαφώς και δεν είναι φυσιολογικό. Σχέση χωρίς σεξ δεν είναι ερωτική σχέση. Αν είναι δυνατόν να χρειάζεται να παρακαλάς για αυτό που πρέπει να συμβεί ούτως ή άλλως.

Θα πρέπει πρώτα να του κάνεις μία συζήτηση, χωρίς παράπονα και γκρίνια και να τον ρωτήσεις να σου απαντήσει ευθέως αν έχει κάποιο οργανικό πρόβλημα, πχ. στυτική δυσλειτουργία. Αν όχι τότε πάμε παρακάτω:

-Δεν σε θέλει πια και δεν ξέρει πώς να το πει. Κολλάει να σε χωρίσει και περιμένει να το κάνεις εσύ.

-Υπάρχει άλλη κοπέλα που για κάποιο λόγο δεν προχωρά.

-Μπορεί να έχει ανακαλύψει πως του αρέσει το ίδιο φύλο και το επεξεργάζεται.

Σου φαίνονται γελοίες οι 3 εναλλακτικές; Αν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του που τον εμποδίζει, είναι οι πιο πιθανές περιπτώσεις.

Αν υπάρχει οργανικό πρόβλημα, είναι στο χέρι σου αν θα μείνεις και αν θα τον στηρίξεις. Θα πρέπει να είσαι σίγουρη πως είναι πρόθυμος να πάει/πάτε σε κάποιο γιατρό.

Εάν επιμείνει χωρίς εξήγηση, τότε έχεις σχέση μόνη σου και είναι αρρωστημένο να μένεις. Έχεις υποχρέωση στον εαυτό σου να τον αποχαιρετήσεις και να προτιμήσεις τη μοναξιά ή κάποιον άλλον που θέλει να κάνετε σεξ.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ