Εγώ λιώνω για εκείνον και αυτός ούτε που με θυμάται. Τι να κάνω;

Εγώ λιώνω για εκείνον και αυτός ούτε που με θυμάται. Τι να κάνω;

Dr. Love,

Εδώ και 3-4 μήνες γνώρισα ένα υπέροχο αγόρι, δεν τον ξέρω αρκετό καιρό γιατί δεν είχα την ευκαιρία να τον μάθω καλύτερα (μόνο μέσω της ξαδέρφης του και κολλητή μου μπορώ να βγώ μαζί του, "μια αγαπήτη μεγάλη παρέα").
Τέλος παντων απλά μ' αρέσει υπερβολικά πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Φυσικά εκείνος ούτε καν με πολυθυμάται!


Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν να σου πω ότι την έκφραση "υπερβολικά πολύ" καλό είναι να μην τη χρησιμοποιείς. Είναι απλά... υπερβολή. Πολύ όμως!
Κατά δεύτερον: δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Δηλαδή, μεταξύ μας τώρα, τα έχεις όλα -πέρα από το αγόρι. Είναι ξάδερφος της κολλητής σου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τον βλέπεις, άρα μπορείς να κάνεις και τις κινήσεις σου. Αν θέλεις φυσικά.
Απλά έχω την αίσθηση ότι δεν θέλεις να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Ok, το δεχόμαστε αυτό, κοριτσάκι είσαι, άρα πάμε με την... παράδοση. Ρώτα την κολλητή σου (και ξαδέρφη του) τι παίζει: βγαίνει με κάποια, δεν βγαίνει, τι γνώμη έχει για σένα κτλ κτλ. Ξέρεις, τίμια και ωραία, όπως το πάνε πολλές κοπέλες.

Βέβαια, πάλι, μπορείς να γίνεις λίγο πιο "επιθετική" και να κάνεις τα πρώτα βήματα μόνη σου. Όπως, να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να δείξεις λίγο πως τον κοιτάς διαφορετικά, ώστε να πάρεις αντιδράσεις.
Απλά προσπαθώ να σου πω ότι έχεις πελαγώσει χωρίς λόγο ακόμα. Άρχισε να λες το "Α" και το "Β" πρώτα, και μετά αναρωτιέσαι γιατί δεν προφέρεις σωστά το "Ρ". Ξέρεις, έτσι είναι η σειρά.

ΥΓ.: Βέβαια, μεταξύ μας, όταν ένας άνδρας δεν πολυθυμάται μια γυναίκα μετά την πρώτη φορά (άντε δεύτερη και τρίτη, γιατί από αυτούς είμαστε) που την βλέπει, τότε μάλλον δεν θα τη πολυθυμάται ποτέ.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ