Πώς θα καταφέρω να του τραβήξω την προσοχή;

Πώς θα καταφέρω να του τραβήξω την προσοχή;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα,
Πρίν 2 σχεδόν εβδομάδες έπεισα τον εαυτό μου ότι μου αρέσει ένα παιδί από το φρόντιστήριο..η αλήθεια είναι ότι εκέινος με έκανε add στο Facebook.. παρόλ'αυτά όμως δεν έχει τύχει να μιλήσουμε από κοντά γιατί δεν έχουμε γνωριστεί καν και μάλλον το add οφείλεται στους κοινούς γνωστούς οι κάτι τέτοιο...
Ωστόσο η αδερφή της κολλητής μου είναι συμμαθητές με εκείνον και πολύ καλοί φίλοι..Μάλιστα είπε ότι μπορεί να μας γνωρισει και γενικά να μας φέρει πιο κοντά κάτι τέτοιο όμως δεν θα είναι πόλυ "καρφωτικό"?
Εν πάση περιπτώση εγώ τι θα μπορούσα να κάνω έτσι ώστε να του "κεντρίσω" το ενδιαφέρον και να συνεχιστεί το πράγμααα???Pleaseeee Help Me...!!!!!!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Πριν δυο εβδομάδες σχεδόν! Δηλαδή, πολύ πρόσφατα. Χρονικό περιθώριο που δεν σημαίνει και πολλά, για να ξεκινήσουμε.

Έπεισες τον εαυτό σου ότι σου αρέσει κάποιος. Καταλαβαίνεις πως δεν ακούγεται και πολύ φυσιολογικό αυτό. Σα να ψάχνεις λόγο κι αφορμή να ασχοληθείς με κάποιον απλά και μόνο για να έχεις κάποιον να ασχολείσαι. Κι όλο αυτό στο μυαλό σου έλαβε χώρα από ένα add απλό που σου έκανε; Χωρίς να τον έχεις ζήσει, χωρίς να έχετε μιλήσει;

Θα σου πρότεινα να μη λες σε τρίτα άτομα να σου κάνουν "κατάσταση", δεν ξέρεις πού θα καταλήξει. Γενικά, μην ψάχνεις τρόπους να τραβήξεις την προσοχή κάποιου. Τουλάχιστον όχι υπερβολές. Τι να πω, δες αν γίνεται να γνωριστείτε κάπως τυχαία ή στο φροντιστήριο και περίμενε να δεις αν θα κάνει κάτι ή αν θα σου μιλήσει. Αν δεν ασχοληθεί ποτέ, νομίζω πως ότι παραπάνω και να κάνεις δεν θα καταλήξει κάπου.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ