Αγαπώ και θέλω τον άντρα μου μα βλέπω στον ύπνο μου πως κάνω σεξ με τον πρώην μου συνεχώς!

Αγαπώ και θέλω τον άντρα μου μα βλέπω στον ύπνο μου πως κάνω σεξ με τον πρώην μου συνεχώς!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Για 7χρονια είχα αποκληστική ελευθερη σχέση με έναν και ναι ξέρω θα μου πείτε πως γίνεται αυτο; Τι να σας πω δε ξερω. Τον αγαπούσα και πολύ προφανώς εκείνος όχι τόσο. Είναι κάτι που το έχω βάλει πίσω μου. Εδώ και 3χρονια γνωρισα ένα πολυ καλο παιδί που έχει όλο το πακέτο. Σεξ, αγάπη και δέσμευση. Γνωριστηκαμε αγαπηθηκαμε παντρευτηκαμε και έχουμε και ένα παιδί 9 μηνών. Το πρόβλημα;
Είναι ναυτικός τον βλεπω μια φορα τον μήνα. Εμένα έχουν επανέλθει οι ορμόνες μου και προφανως δεν μου φτάνει το σεξ. Ήταν όλα φυσιολογικα μέχρι που αρχησα να βλέπω τον πρώην στον ύπνο μου να κανουμε σεξ και όχι μόνο. Δεν καταλαβαίνω τι μου συμβαινει. Εγω τον άντρα μου τον αγαπάω και σεξουαλικά τον θέλω παρα πολυ. Γιατί βλέπω εκείνον στον ύπνο μου; Μου έχει χαλασει πολλές σχέσεις δε θα τον αφήσω να μου χαλασει και αυτή. Τωρα όσο για την σχέση με τον άντρα μου θα μου πείτε, δεν είναι σχέση αυτή μια φορα τον μήνα! Yπομονή κανω μεχρι να μετακομiσουμε και θα τον βλεπω 2-3 φορές τη βδομάδα και με τον καινούριο χρόνο θα σταματήσει για ένα χρόνο και βλέπουμε. Αυτή είναι η δουλεια του όμως το έχω αποδεχτεί. Με τα όνειρα τι να κανω;

Η απάντηση του Queen.gr

Τα όνειρα δεν είναι κάτι περισσότερο από αυτά που τα κάνουμε εμείς να σημαίνουν. Σαφώς και έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητό μας αλλά ακριβώς αυτό το υποσυνείδητο κρύβει μέσα του άπειρα πράγματα που συχνά δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Το θέμα είναι ότι θέλεις σεξ. Θα μπορούσες να βλέπεις ότι κάνεις με τον άντρα σου, αλλά το θέμα είναι πως συνειδητά λες στον εαυτό σου συνεχώς πως εκείνος λείπει και δεν μπορείς να κάνεις σεξ. Θα μπορούσες κάλλιστα να βλέπεις πως κάνεις σεξ με κάποιον φίλο ή αστέρα του σινεμά. Το ίδιο θα ήταν. Το μυαλό σου απλά επιλέγει να δει μια οικεία με το σεξ μορφή. Του πρώην έστω.

Ούτε έχει πρόθεση ο ίδιος να σου χαλάσει το γάμο, ούτε γνωρίζει τα όνειρά σου, ούτε αυτά σημαίνουν κάτι αν δεν τα κάνεις εσύ να σημαίνουν όπως είπαμε. Δεν χρειάζεται να το κάνεις θέμα και να τρελαίνεσαι. Δε σημαίνει ότι τον θες και μην τρώγεσαι με αυτό που βλέπεις. Απόβαλέ το από το μυαλό σου.

Το επάγγελμα του άντρα σου το γνώριζες, οπότε η απόφαση να είσαι μαζί του ήταν συνειδητή. Κάνε λοιπόν, υπομονή αφού τον θες τόσο και είναι καλός άνθρωπος να δεις πώς θα πάει από δω και πέρα. Τόσα πέρασες, λίγο ακόμη δεν είναι ακατόρθωτο.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ