Με απάτησε, χωρίσαμε, μου λέει πως με αγαπάει, αλλά δεν με διεκδικεί. Τι να κάνω;

Με απάτησε, χωρίσαμε, μου λέει πως με αγαπάει, αλλά δεν με διεκδικεί. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Ήμουν με κάποιον 1,5 χρόνο αλλά χωρίσαμε λίγο πριν την επισημοποίηση επειδή υπήρχαν δυσκολίες στην σχέση μας από τρίτα άτομα κ τελικά με απάτησε.
Θέλει να κρατάει ακόμη επαφή και μου λέει πως δεν αντέχει να με βλέπει με άλλον-έχει περάσει πάνω από χρόνος που χωρίσαμε και πριν 3 μήνες έκανα άλλη σχέση. Μου λέει πως με αγαπάει,να περιμένω και πως προσεύχεται να ξαναβρεθούμε μαζί, ωστόσο δεν έκανε κάποια κίνηση όταν του είπα πως τον αγαπώ κι εγώ,αλλά μου είπε να αφήσω τα πράγματα να πάνε μόνα τους!
Είμαστε 35 και οι δύο. Τον αγαπάω αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλει και δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου.
Τι λες;

Αγαπητή φίλη,

Ναι, όντως οι δυσκολίες με τα τρίτα άτομα είναι περίεργες. Αυτό φταίει. Το ότι σε απάτησε δεν παίζει ρόλο. Ποιος το χέζει;! (ειρωνεία, το κατάλαβες ε;)
Ειλικρινά αν σου πω "τι λέω", άστα να πάνε. Μπορεί να γράφω για την επόμενη μία ώρα! Πρώτα να σου κάνω μια ερώτηση: γιατί θέλεις να τα ξαναβρείς μαζί του; Και δεν λέω για το κέρατο μόνο. Πολλοί το έχουν κάνει, δεν τους μετατρέπει αυτομάτως σε κακούς ανθρώπους. Αλλά έτσι όπως μου τον παρουσιάζεις -και με τις προσευχές δηλαδή, θα τρελαθώ, να ανάψουμε ένα κεράκι στην εκκλησία της γειτονιάς μας- ο τύπος μοιάζει λίγος. Πολύ λίγος, όμως.

Αλλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά. Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος και πάει λέγοντας.

Τι λέω λοιπόν, ε; Ο τύπος ούτε προσεύχεται, ούτε τίποτα. Απλά θέλει να σε έχει stand by. Πώς να στο πω: σε θέλει σιγουράκι του. Να ξέρει ότι έχει κάποια να λιώνει, εκεί, για αυτόν. Για ποιο λόγο; Μάλλον για τις δύσκολες ώρες.

Γιατί αν πραγματικά σε ήθελε θα είχε πέσει στα πατώματα (ειδικά μετά το κέρατο), θα ζήταγε 100 φορές συγγνώμη και θα ήθελε να είναι μαζί σου. Τελεία και παύλα. Αλλά μάλλον έχει καταλάβει το κόλλημά σου και κάνει το παιχνίδι του. Δεν είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να είσαι και με άλλον! Κοίτα να δεις που στο τέλος θα βγει και από πάνω.
Ξεκόλλα και προχώρα. Και άσε τον άλλον να προσεύχεται.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ