Λέει πως το πάει σοβαρά με άλλη αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται μαζί μου. Τι θέλει;

Λέει πως το πάει σοβαρά με άλλη αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται μαζί μου. Τι θέλει;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας! Είχα μια σχέση 6 χρόνων και έληξε κάπως άδοξα καθώς χωρίσαμε και κατευθείαν έκανα σχέση με κάποιον άλλο! Έχουν περάσει 2 χρόνια τώρα και εγώ είμαι μόνη μου! Αλλά ο πρώην μου για να με πληγώσει(έτσι είπε)έκανε σχέση με μια άλλη κοπέλα και είναι μαζί της ενάμιση χρόνο ενώ λέει παντού ότι το πάει σοβαρά και θέλει να αρραβωνιαστούν! Το θέμα είναι ότι όλο αυτό τον καιρό βρίσκεται και μαζί μου και μου κάνει και σκηνές μέχρι για το που βγαίνω και με ποιον. Εγώ από την πλευρά μου τον αγαπάω και τα ανέχομαι όλα αυτά αλλά από την άλλη ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί η όλη του συμπεριφορά! Αφού θέλει τόσο να προχωρήσει με την άλλη γιατί ασχολείται μαζί μου και δε μ'αφήνει να προχωρήσω και εγώ?

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη,

Το θέμα όσο κι αν θες να το περιπλέκεις, είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο. Σου είπε εσένα ότι έκανε σχέση για να σε πληγώσει; Το είπε αλλού; Λίγη σημασία έχει.

Μπορεί να είσαι απωθημένο του, πάθος, καλό σεξ. Αν κάποιος σε σέβεται, σε θέλει και σε εκτιμά είναι μαζί σου. Δεν αντέχει μακριά σου. Φοβάται να μη σε χάσει. Από τη στιγμή που δεν αγχώνεται μη φύγεις από τη ζωή του και με δεδομένο ότι βρίσκεστε ερωτικά, άρα δεν προσπαθεί να σε κερδίσει ή να σε ρίξει μιας και είσαι single- σημαίνει πως δεν σε θέλει αρκετά ώστε να είναι μαζί σου.

Το ότι αυτό το θέμα με την κοπέλα του σοβαρεύει, είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία εκδίκηση. Όταν έχεις σχέση με έναν άνθρωπο, δένεσαι τόσο στο σεξ όσο και στην καθημερινότητα- συναισθηματικά.

Είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν σημαίνει κάτι παραπάνω για εκείνον αυτή η σχέση; Μήπως έχει βολευτεί στην κατάσταση του να έχει το "δικό του" κορίτσι δίπλα του που εμπιστεύεται και να παίρνει ταυτόχρονα την ικανοποίηση ότι η πρώην που του την έκανε, τον γουστάρει ακόμη;

Το θέμα μας είναι όχι τι κάνει αυτός και τι σκέφταται εκείνος. Το θέμα μας δεν είναι να δούμε τι θέλει αυτός και σύμφωνα με τα δικά του θέλω να συνεχίσουμε είτε να ζούμε είτε να υπάρχουμε. Το θέμα είναι να καταλάβεις τι θέλεις εσύ, τι σου αξίζει και τι όχι, τι είναι πραγματικότητα και τι ουτοπία, τι αξιοπρέπεια και αγάπη για τον εαυτό μας και τι κακομοιριά. Θα περιμένεις ακόμη κάτι που ξέρεις ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα 'ρθει ή θα ξεκινήσεις να ζεις για τον εαυτό σου; Απάντησε.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ