Δεν θέλω να κάνω σχέση μαζί του, αλλά με ελκύει ερωτικά και αυτό με μπερδεύει. Τι να κάνω;

Δεν θέλω να κάνω σχέση μαζί του, αλλά με ελκύει ερωτικά και αυτό με μπερδεύει. Τι να κάνω;

Καλησπέρα Dr,

Είμαι 21 και εχω κάνει μόνο μια σχέση που με ταλαιπώρησε αρκετά. Είχαμε χαθεί όλο το καλοκαίρι όμως ξαναβρεθήκαμε τυχαία και αρχίσαμε πάλι επικοινωνία. Ήθελε να τα ξαναβρούμε όμως εγώ δεν έχω σκοπό να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί με είχε πληγώσει. Επέμενε κ επιμένει όμως δεν θέλω σχέση.
Το πρόβλημα είναι πως με ελκύει πολύ ερωτικά. Είμαι μόνη μου, οπότε δεν θα πληγώσω κανέναν όμως και παλι αισθάνομαι πως ειναι ανήθικο και επίσης νιώθω πως θα πάρει πάλι την ικανοποίηση πως με κάνει οτι θέλει. Πως να συμπεριφερθώ; Φοβάμαι πως αν το αποφασίσω θα το μετανιώσω. Σας ευχαριστώ.

Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν να σου πω να μην σε παίρνει από κάτω επειδή είσαι 21 και έχεις κάνει μία σχέση. Ξέρω άλλες, στην ηλικία σου και μεγαλύτερες, που όχι σχέση δεν έχουν κάνει, αλλά κοιτάνε τους άντρες με τα κιάλια!
Βέβαια δεν είναι ό,τι καλύτερο να σου αφήνει μια τόσο άσχημη γεύση η πρώτη σχέση. Γιατί μετά τους αντιμετωπίζεις όλους με αρκετή καχυποψία και η ουσία στις σχέσεις είναι να περνάς καλά. Να το απολαμβάνεις και να το διασκεδάζεις.

Λοιπόν, κοίτα να δεις τι πιστεύω. Ξεκαθαρίσαμε δύο πράγματα: 1) δεν θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του και 2) σε ελκύει ερωτικά.

Λοιπόν δύο επιλογές βλέπω. Ή το κόβεις εντελώς και σταδιακά βρίσκεις τον επόμενο άνδρα της ζωής σου -ίσως αυτό να είναι και το καλύτερο. Ή ελεύθερη σχέση! Την ξέρεις ε; Ξέρεις πως λειτουργεί νομίζω. Και δεν κατάλαβα, τι κακό έχει αφού δεν έχεις κάποιον άλλον δίπλα σου;

Μήπως επειδή είναι ανήθικο; Χμ, σύμφωνα με την εκκλησία και το σεξ πριν τον γάμο είναι ανήθικο. Μην το αναλύσουμε τώρα τι εστί ανήθικο και τι όχι. Η ελεύθερη σχέση είναι άσχημη όταν δεν την θέλει ο ένας από τους δύο και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Αν ο στόχος σας είναι η "απόλαυση", δεν πιστεύω ότι θα ενοχλήσει κανέναν σας. Και το σταματάς όταν θέλεις, χωρίς πολλές εξηγήσεις.

Αν, πάλι, σε τρομάζει ότι ακόμα και έτσι σε κάνει ό,τι θέλει, τότε είπαμε: το ξεκόβεις. Προχωράς παρακάτω τη ζωή σου.
Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι να μην κάνεις σχέση μαζί του πάλι, από τη στιγμή που είχε πάει τόσο άσχημα η πρώτη φορά. Και μάλλον αν επιστρέψεις προβλέπω σύντομα να τελειώνει εξίσου άσχημα.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ