Ήμασταν φίλοι, έμαθα ότι του αρέσω και απομακρύνθηκα. Τώρα δεν μου μιλάει αλλά τον θέλω

Ήμασταν φίλοι, έμαθα ότι του αρέσω και απομακρύνθηκα. Τώρα δεν μου μιλάει αλλά τον θέλω

Καλησπέρα,

Είμαστε 16 χρονών, πάμε στο ίδιο σχολείο και είμαστε φίλοι 10 χρόνια, αλλά τον τελευταίο χρόνο ήρθαμε πιο κοντά τα λέγαμε όλα ο ένας στον άλλον. Μέχρι που έμαθα από έναν κοινό φίλο ότι με γουστάρει. Το ίδιο βράδυ που το έμαθα άρχισα να τον αποφεύγω, ενώ αυτός όλο το βράδυ με κοίταζε έντονα. Όταν μου είπε να μιλήσουμε εγώ δεν πήγα κι αυτός μου είπαν ξενέρωσε...
Από τότε αυτός δεν μου λέει ούτε καλημέρα και συνεχώς είναι αγκαλιά με μία κοπέλα με την οποία από ότι μου λένε είναι μόνο φίλοι, αλλά όποτε το κάνει περιμένει να είμαι κι εγώ μπροστά. Εγώ τώρα τον θέλω πίσω, δικό μου, έστω σαν φίλο γιατί από τότε που δεν μιλάμε η ζωή μου είναι άδεια.
Τον θέλω, τι να κάνω;


Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν: Καλά μαθήματα δεν έχετε; Ούτε εξετάσεις και ασχολούμαστε με τα γκομενικά; Ε; Στη μαμά σου το είπες; Και άλλα τέτοια ωραία. Που πάει η νεολαία δηλαδή;

Λοιπόν, τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο νομίζεις (και σίγουρα πιο απλά από το τεστ μαθηματικών που θα σου σκάσει τις επόμενες ημέρες!). Λογικό είναι να ξενέρωσε και λογικό είναι να σου κάνει σπάσιμο τώρα με αγκαλίτσες με την άλλη κοπέλα. Και όπως φαίνεται το σπάσιμο έπιασε γιατί εσύ ξαφνικά είσαι στα κάγκελα - τελικά στα 16 πιάνουν όλα αυτά τα κόλπα.

Και θα σου πω γιατί είναι λογικό: γιατί τον γείωσες με τον χειρότερο τρόπο. Αν σου έλεγε ότι του αρέσεις και εσύ έλεγες πως τον βλέπεις μόνο σαν φίλο, τότε θα ήσουν ξεκάθαρη. Αλλά όχι, εσύ τον έφτυσες τόσο που δεν θέλησες καν να του μιλήσεις. Ο καθένας θα τα έπαιρνε. Είναι και θέμα αξιοπρέπειας μετά.
Και αφού το κόλπο έπιασε και εσύ πλέον τον θέλεις πίσω, τα πράγματα πλέον πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Πιάσ' τον και μίλα του. Ειλικρινά. Πες του τι φοβήθηκες εκείνο το βράδυ και δεν πήγες να του μιλήσεις, πες τι έχεις στο μυαλό σου και τι θέλεις. Αλλά να το έχεις σκεφτεί λίγο πρώτα.
Μην πας να το σώσεις, αρχίσεις τα τρελά και τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα.

ΥΓ.: Btw σκέψου τι σημαίνει αυτός για σένα. Γιατί αν ξαφνικά νιώθεις τη ζωή σου άδεια επειδή δεν είναι αυτός εκεί, μάλλον ίσως να είναι κάτι παραπάνω από φιλία.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ