Τα έχω μπλέξει λίγο στα ερωτικά μου. Μήπως με θεωρήσουν τσ**λα;

Τα έχω μπλέξει λίγο στα ερωτικά μου. Μήπως με θεωρήσουν τσ**λα;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου, queen!!

Χρειάζομαι τη βοήθεια σου! Είμαι έφηβη και σε μια εκδρομή πήγα βόλτα με ένα παιδί που δεν μου αρέσει ερωτικά. Είχαμε πιαστεί αγκαζέ και μας είχαν δει αρκετοί. Όμως δεν το προχώρησα μαζί του. Την επόμενη νύχτα, στην έξοδο μας, χόρευα με έναν άλλον και με είχε πιάσει, αλλά δεν έγινε κάτι παραπάνω. Για τον πρώτο ακούγονταν φήμες ότι τα'χαμε και κάποια παιδιά ερχόντουσαν και μου λέγαν διάφορα. Θεωρούμαι τσούλα; Με τον δεύτερο έχασα κάθε επικοινωνία επειδή με ακολουθούσε παντού όπου και αν πήγαινα!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Τα έχεις μπερδέψει λίγο πράγματι. Πολλά θα δοκιμάσεις στη ζωή σου, αν είναι να θεωρείσαι τσούλα όπως λες, από το τίποτα (μιας και αυτό ακριβώς έγινε, ένα μεγάλο τίποτα) θα τρελαθείς. Είστε σε μικρή ηλικία και μεγαλοποιείται αμέσως ακόμη και την πιο χαζή, ασήμαντη λεπτομέρεια. Τώρα έρχεστε σε επαφή με το άλλο φύλο, σας κάνει εντύπωση η ερωτική ζωή των γύρω σας και θέλετε να σχολιάσετε.

Το θέμα δεν είναι αυτά που κάνεις, τα οποία επειδή είσαι σε ευαίσθητη ηλικία καλό είναι να προσέχεις υπό ποιες συνθήκες τα δοκιμάζεις και να είσαι λίγο πιο σίγουρη, προκειμένου να μη σε σχολιάζουν οι γύρω σου, χωρίς να έχεις κάνει κάτι που "μετράει".

Το θέμα είναι στην εφηβεία, αυτό που θέλετε να δείξετε ότι κάνετε. Οι πιο πολλοί τη... βρίσκετε με το να δείχνετε πως έχετε μεγαλώσει, να σας βλέπουν να δοκιμάζετε πράγματα, να νιώθετε πως έχετε κατακτήσει άλλα επίπεδα. Ε, δεν χρειάζεται να σας βλέπουν αγκαζέ με κάποιον που δεν σου αρέσει. Το αποφεύγεις αυτό. Αγκαζέ κάθεσαι να σε πιάσει κάποιος που σου αρέσει πολύ. Δεν φασώνεσαι απλά για να φασωθείς, δοκιμάζεις κάτι επειδή το θες. Οκ, λάθη κάνουμε και οι μεγάλοι. Για να μην μετανιώνεις όμως και για να μη σε νοιάζει τι λέει ο καθένας, next time πρόσεξε με ποιον το κάνεις και μην κάνεις επίδειξη. Προσπάθησε να ξέρεις πρώτα εσύ τι σου γίνεται και μετά να φανεί στους γύρω σου.

Γενικά πάντως μικρό το κακό. Δεν έγινε κάτι, μην τρελαίνεσαι.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ