Ουπς! 4 δικοί του ανατομικοί λόγοι που εμποδίζουν τον δικό σου οργασμό

Ουπς! 4 δικοί του ανατομικοί λόγοι που εμποδίζουν τον δικό σου οργασμό

Μην ανησυχείς! Για όλα υπάρχει λύση

1. Έχει μεγάλο πέος

Η λύση: Αν είναι αρκετά παχύς είναι προτιμότερο να είσαι εσύ από πάνω για να ελέγχεις την ταχύτητα ενώ παράλληλα θα ξαπλώνεις προς το μέρος του για να βρεις τη σωστή γωνία. Σημαντικό στοιχείο επίσης για να επιτύχεις τον οργασμό σε μια τέτοια περίπτωση είναι να χρησιμοποιείτε λιπαντικό. Αν είναι μεγάλος σε μήκος πες του να πιάσει τη βάση του πέους του με το χέρι του πριν τη "μεγάλη είσοδο" για να περιορίσεις το μέγεθος που θα μπει. Ακόμη απέφυγε τις στάσεις που επιτρέπουν βαθιά διείσδυση.

2. Έχει μικρός πέος

Η λύση: Οι επιστήμονες κατέληξαν μετά από έρευνες πως το μικρό πέος δεν επηρεάζει τον οργασμό σου. Αυτό, όμως, που παίζει ρόλο είναι το πώς το διοικεί. Αν υπάρχει πρόβλημα στο μέγεθος του καλού σου πες του όταν μπαίνει μέσα να κάνει κυκλικές κινήσεις αφού δημιουργούν την αίσθηση της "πληρότητας".

3. Είναι πολύ γρήγορος
Η λύση: Το να θυμίζει τρυπάνι σε οικοδομή όταν είναι πάνω σου δεν είναι και η καλύτερη προϋπόθεση για να έρθεις σε οργασμό. Για να βοηθήσεις την κατάσταση μείωσε την ταχύτητα του, ανεβαίνοντας πάνω του και κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τους γοφούς σου. Πες του ακόμη πόσο λατρεύεις να το κάνετε αργά για να καταλάβει τι θέλεις.

4. Είναι πολύ αργός
Η λύση: Για να μειώσεις το άγχος και την πίεση που νιώθει ο ίδιος, μεγάλωσε την διάρκεια των προκαταρκτικών. Αυτό θα επισπεύσει τη δική του επιθυμία να ολοκληρώσει και εσένα θα σε φέρει πιο κοντά στον οργασμό όταν έρθει η ώρα. Το σωστό timing εδώ είναι το κλειδί.

Διαβάστε ακόμη:

Σεξ στο ντους; Αληθινές γυναικείες σκέψεις κάτω από το νερό!