Λέει ότι θέλει να είναι μαζί μου αλλά κάνει chat με άλλες. Μήπως μου κρύβει πράγματα;

Λέει ότι θέλει να είναι μαζί μου αλλά κάνει chat με άλλες. Μήπως μου κρύβει πράγματα;

Καλημέρα, θα ήθελα μία ανδρική άποψη σε κάτι που με απασχολεί

Έχω σχέση από απόσταση εδώ και ένα χρόνο. Είμαι 30, είναι 28. Από την αρχή δυσκολεύτηκα να τον εμπιστευτώ, γιατί όπως μου τα παρουσίαζε είχε άστατη ζωή. Μαζί μου ήταν πολύ ενθουσιασμένος και διατεθειμένος να τα δώσει όλα. Μου άρεσε ο ίδιος, με συνεπήρε ο ενθουσιασμός του και πείστηκα ότι θέλει να δεσμευτεί σοβαρά. Στην πορεία διαπίστωνα ότι δυσκολευόμουν να τον εμπιστευτώ. Είναι αρκετά κοινωνικός, αλλά νιώθω ότι μου κρύβει παρέες του, μου παρουσιάζει ίσως τις πιο ακίνδυνες. Επίσης, κάνει chat με κοπέλες μέσω fb. Μία φορά που το έκανε ενώ ήμουν μπροστά του, του το είπα, παρουσίασε αντικρουόμενες δικαιολογίες και έθεσε θέμα χωρισμού, ότι έχω εγώ το πρόβλημα, κλπ. Το έχω συζητήσει μαζί του και του εξηγώ ότι το πρόβλημα προκαλείται από τη δικιά του αντίδραση, η οποία δεν είναι ποτέ χαλαρή, ακόμα και όταν πραγματικά αστειεύομαι.
Δεν το έχω κάνει πολλές φορές θέμα, εκτός της αρχικής μου επιφυλακτικότητας και δύο φορές που θεώρησα ότι το πράγμα ξεφεύγει και με έθιγε. Είμαι υπερβολική; Είμαι αρκετά εμφανίσιμη και καλό παιδί απ'ότι λένε, με δικιά μου ζωή και ίσως αρκετά ανεξάρτητη. Μήπως νιώθει ανασφάλεια;


Αγαπητή φίλη,

Γιατί καλό μου θέλεις ανδρική γνώμη; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Αλλά επειδή εσύ το ζήτησες, πάμε να δούμε που θα βγάλει.

Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα λίγο στο μυαλό σου.
Όχι, δεν πιστεύω ότι νιώθει ανασφάλεια επειδή είσαι και εμφανίσημη και καλό παιδί και με ζωή και ανεξάρτητη. Θα το καταλάβαινα αν σου έλεγε ότι δεν θέλει να βγαίνεις μόνη σου ή να έχεις άνδρες φίλους. Αλλά από ότι είδα στο γράμμα σου εκείνος δεν σου έχει ζητήσει να αλλάξεις κάτι. Άρα, όχι, δεν νομίζω ότι είναι η δική του ανασφάλεια το θέμα. Τώρα για τη δική σου δεν παίρνω όρκο.

Κοίτα να δεις πώς τα βλέπω τα πράγματα. Αν ήταν και παλιότερα τόσο άστατος στη προσωπική του ζωή, ήδη θεωρεί ότι έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα που είναι μαζί σου σε σχέση. Απλά έχει ένα θέμα, που μεταξύ μας το έχουν όλοι οι άνδρες: δεν κόβουμε εύκολα τις συνήθειές μας. Και δεν βρίσκουμε λόγο να το κάνουμε.
Και όταν λέω συνήθειες δεν εννοώ ότι επειδή παλιότερα έκανε 4 one night stand μέσα στην εβδομάδα θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και τώρα που είναι σε σχέση. Αλλά αν, για παράδειγμα, ένα άτομο είναι κοινωνικό έξω, σε βαθμό παρεξήγησης πολλές φορές, δεν θέλει να αλλάξει στυλ. Θα συνεχίσει να μιλάει με κόσμο, σε βαθμό παρεξήγησης πολλές φορές.

Και μεταξύ μας τώρα, αν ήταν κάτι πονηρό αυτά τα chat, δεν θα τα έκανε μπροστά σου. Και δεν νομίζω ότι σου κρύβει και παρέες - υπερβολικό μου μοιάζει.
Θεωρώ ότι απλά εσύ τα βλέπεις έτσι επειδή ξέρεις για το παρελθόν του. Και πιστεύεις ότι θα στην κάνει τη μαλακία κάποια στιγμή (που μάλλον θα γίνει από την ώρα που πετάει τόσο εύκολο θέμα χωρισμού!)

Τώρα αν δεν σου αρέσει που κάνει chat, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Του το λες κι αν δεν αλλάξει και συνεχίσει να σε ενοχλεί, ε, χωρίζεις.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ