Tι να κάνω για να τον προσεγγίσω και να με θέλει όπως τον θέλω;

Tι να κάνω για να τον προσεγγίσω και να με θέλει όπως τον θέλω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Λοιπόν εγώ στο σχολείο δεν βάφομαι δεν φτιάχνομαι πάω όπως ξυπνάω τελος πάντων δεν με ενδιεφερε. Για κάποιο λόγο όταν κάποιος μου έλεγε κάτι γλυκό ή οτιδήποτε τέτοιο εγω το έπαιρνα αλλιώς! Τέλος πάντων μέσα στην καθημερινότητα, έφτασε η εβδομάδα για την προετοιμασία της γιορτής της 25ης Μάρτη. Είμαι στη χορωδία.Λοιπόν εκεί είναι κάποια παιδιά που παίζουν κιθάρα και εμείς που τραγουδάμε. Εκεί είναι ένα αγόρι που παίζει κιθάρα όπου τον ξέρω χρόνια αλλά δεν είχαμε πολυμιλήσει φιλικά. Αρχισε να με κοιτάει στην προβα και τον επιανα πολλές φορές, χαρηκα πολύ εγω, τέλος πάντων αφού συνειδητοποιώ οτι τελικά μου αρέσει, την επόμενη μέρα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Στην αρχη κάτι γινόταν αλλά μετά δεν! Ασχολείται με μια άλλη κοπέλα προσπαθόντας να βρούν τις συγχορδίες ενός τραγουδιού, εμένα δεν ξέρω τι με επιασε αλλά ζήλευα τεσπα μετά κάτι έψαχνα και μου λέει τι ψάχνεις εσύ; Ε και μετα μιλάγαμε! δεν ξερω τι να κάνω είναι πολύ ωραιος, αλλά δεν ξέρω αν όντως του αρέσω..τι να κάνω να τον προσεγγίσω και να με θέλει όπως τον θέλω;

Η απάντηση του Queen.gr

Αρχικά να σου πω να μην ενθουσιάζεσαι τόσο βιαστικά και αυτόματα με λίγα βλέμματα. Δεν λέει κάτι αυτό. Σαφώς και το να σε κοιτάζει συνεχώς με νόημα κάποιος δείχνει ότι του αρέσεις. Πόσο όμως του αρέσεις. Εσύ αυτό δεν πρέπει να το πάρεις και να πλάθεις ιστορίες! Άσε λίγο τον καιρό να εξελιχθεί. Δεν ξέρω και τι έγινε δεδομένου ότι πάνε μερικές μέρες που μας έστειλες το μήνυμα!

Μπορείς να χαμογελάς. Όχι σαν χαζοχαρούμενη, απλά να είσαι ευχάριστη κι ευγενική. Μη ζηλεύεις αν μιλάει σε άλλη κοπέλα. Δεν έχετε σχέση άλλωστε. Επιπλέον, προφανώς και προσπαθούσαν να βρουν κάτι σημαντικό. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι φλερτάρει και πως του άρεσες. Καλό θα ήταν να λες κανένα γεια και να πιάσεις ίσως καμία κουβέντα, αν και αν του αρέσεις τόσο πολύ θα σου μιλήσει ο ίδιος.

Μέχρι τότε συγκρατήσου και σύνελθε. Με 2 φορές που σε κοίταξε, φτάσαμε στο "τι να κάνω να τον προσεγγίσω και να με θέλει όπως τον θέλω"; Αύριο μεθαύριο που θα μπλέξεις σε ενήλικες σχέσεις με ένα σωρό δυσκολίες επικοινωνίας, πώς θα αντιδράσεις; Για το καλό σου στο λέω! Απόλαυσε τα χαμόγελα και τα βλέμματα και θα το δεις. Μη βιάζεσαι. Αν υπάρχει θέληση και χημεία και από τους δύο θα το μάθεις σύντομα!

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ