Περάσαμε πολύ ωραία, αγκαλιά. Δώσαμε και ένα φιλί. Δεν ξέρω τι θέλει όμως!

Περάσαμε πολύ ωραία, αγκαλιά. Δώσαμε και ένα φιλί. Δεν ξέρω τι θέλει όμως!

Το γράμμα της αναγνώστριας

εχω σχεση εδω και 5 χρονια, τον αγαπαω πολυ το φιλο μου αλλα παντα ειχαμε αρκετους καυγαδες. πριν απο 3 χρονια ξεκινησαμε να κανουμε παρεα με ενα παιδι, στην αρχη μου αρεσε βγηκαμε καποιες φορες και ηταν καπως τρυφερος μαζι μου χωρις ομως να γινει κατι μιας και ημουν κοπελα φιλου του οπως ελεγε. μετα απο μια παρεξηγηση σταματησαμε να βλεπομαστε ενω περιπου 1 χρονο μετα αρχισαμε να κανουμε και παλι παρεα ολοι μαζι. πριν απο μερικες μερες βγηκαμε και παλι οι δυο μας μετα απο δικη του προσκληση, περασαμε πολυ καλα αλλα παλι μπερδευτηκαν τα πραγματα. ημασταν αγκαλια ολο το βραδυ δωσαμε ενα φιλι με φροντιζε τοσο... αλλα τωρα παλι τι;;; δεν ξερω ουτε τι θελει ουτε τι πρεπει να κανω...

Η απάντηση του Queen.gr

Έχεις σχέση λες εδώ και πέντε χρόνια. Το πρόβλημα είναι τι θέλει κάποιος άλλος προφανώς ελεύθερος από εσένα ή τι θέλεις εσύ από τη ζωή σου; Είναι δύσκολη η φάση αυτή. Από ό, τι καταλαβαίνω δεν έχεις χωρίσει άρα εξακολουθείς να είσαι κοπέλα φίλου του. Είναι πασιφανές ότι του αρέσεις, το θέμα είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε σχέση από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν ξέρουμε αν σε θέλει απλά ερωτικά ή περισσότερο.

Το βασικό είναι να δεις εσύ πως είσαι με τη σχέση που ήδη έχεις και ύστερα να σκεφτείς αν θέλεις να μπεις πάλι στο παιχνίδι του φλερτ, που έχει ένα κάποιο ρίσκο. Δύσκολα πάντως αν γίνει κάτι μεταξύ σας θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από σεξ. Δεν τα φτιάχνεις εύκολα με την κοπέλα κάποιου που κάνεις παρέα..

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ