Aμετανοήτος εργένης; 11 σημάδια ότι δεν θα γίνει ποτέ το αγόρι σου

Aμετανοήτος εργένης; 11 σημάδια ότι δεν θα γίνει ποτέ το αγόρι σου

To ότι συναντιέστε μόνο μετά τα μεσάνυκτα θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις

Αν αναγνωρίζεις τον άντρα που θες να γίνει αγόρι σου σε κάποια από τα παρακάτω τότε η προσπάθειά σου για να δεσμευτεί μαζί σου είναι από δύσκολη έως ακατόρθωτη... Εμείς σε προειδοποιήσαμε!


1. Αποκαλεί τις πρώην του "το κορίτσι που έβλεπα", "το κορίτσι που έκανα σεξ". Αν δεν αναφέρει την λέξη πρώην σημαίνει ότι ΔΕΝ είχε ποτέ σχέση, αλλά ΕΧΕΙ φόβο για τη δέσμευση.

2. Δεν κάνετε ποτέ σχέδια μία δύο ημέρες πριν. Οι άντρες το αποκαλούν "ζω την κάθε μέρα", οι γυναίκες, "μα, τι στο καλό του συμβαίνει;"

3. Στις συζητήσεις για το μέλλον δεν σε αναφέρει ως κορίτσι του. Δεν σου έχει πει ποτέ για παράδειγμα: "Σε δύο μήνες θα έχουν πιάσει οι ζέστες και ανυπομον να πάμε για μπάνιο μαζί στη θάλασσα.

4. Είναι τόσο προφανές ότι φοβάται τη δέσμευση, που ακόμα κι εσύ έχεις πάντα στο μυαλό σου, να μην αναφέρεις κάτι μελλοντικό για να μην το φοβίσεις. Εκεί που πας να του προτείνεις να έρθει στο πάρτι γενεθλίων της κολλητής σου τον άλλον μήνα, αλλάζεις γνώμη την τελευταία στιγμή και τα μαζεύεις.

5. Χρειάζεται μέρες να απαντήσει στα μηνύματα που του στέλνεις και είναι περισσότερο διαθέσιμος μετά τις 10 το βράδυ. Όταν σου στέλνει το γνωστό, μεθυσμένο "πού είσαι;" είναι συνήθως συνάντηση για σεξ.

6. Δεν σου κάνει ποτέ τα χατίρια. Ένας άντρας που θέλει να είναι μαζί σου θα κάνει πράγματα όχι και τόσο βολικά για εκείνον για να σε δει. Θα πει "ναι" και την ρομαντική κομεντί που διάλεξες να δείτε στο σινεμά.

7. Δεν έχετε βγει ποτέ φυσιολογικό ραντεβού (για καφέ μεσημέρι, για φαγητό το βράδυ) και δεν έχετε δει ο ένας τον άλλον πριν τη δύση του ηλίου.

8. Η ζωή του είναι ένα μπέρδεμα. Αυτό δεν θα στο πει απαραίτητα ο ίδιος. Αν διαπιστώσεις μόνη σου πως όλα στη ζωή του χρειάζονται προσοχή πιθανόν να έχει άλλες προτεραιότητες από σένα για να τακτοποιήσει.

9. Βγαίνετε για μήνες αλλά το πόσο σύντομα συναντιέστε ή τι κάνετε στα ραντεβού σας δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Θα σας φέρουμε παραδείγματα. Αν βγαίνετε για τρεις μήνες θα πρέπει να νιώθετε άνετα να κοιμάστε και να ξυπνάτε σπίτι του. Αν είστε πέντε μήνες θα πρέπει να συναντιέστε μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον. Αν βρίσκεστε για ποτό αραιά και που και φεύγει από το σπίτι σου ή εσύ από το δικό του στις 5 το πρωί τότε τα πράγματα για τη σχέση σας δεν είναι ευοίωνα.

10. Σου δήλωσε μόνος του πως δεν θέλει να δεσμευτεί. Είναι προφανές πως δεν θα αλλάξει γνώμη εξαιτίας σου.

11. Έχεις αυτό το έντονο συναίσθημα πως σε εκμεταλλεύεται για κάτι που μπορείς να του προσφέρεις. Το τέλειο σπίτι με τζάκι, τη συνδρομή σου στη Nova για τους αγώνες, τη μαγειρική σου τέχνη... Αυτόν τον άντρα δεν τον θες σε καμία περίπτωση.

Διαβάστε ακόμη:


Πρώτο ραντεβού; Οι 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις για να δεις που... το πάει