Ρωτήσαμε 9 άντρες και μάθαμε τι μυστικά κρατούν από τα κορίτσια τους!

Ρωτήσαμε 9 άντρες και μάθαμε τι μυστικά κρατούν από τα κορίτσια τους!

Kαι δεν θα πιστεύεις τι μας είπαν!

"Περιστασιακά τσεκάρουμε και άλλες γυναίκες. Δεν σε απατάμε, απλά κοιτάμε και σχολιάζουμε με τους κολλητούς μας"!
Πέτρος, 26 ετών.

"Πριν ξεκινήσουμε μαζί σου σχέση, μπαίναμε στο προφίλ σου στο Facebook καθημερινά. Ναι, το κάνουμε κι εμείς και μιλάμε για σοβαρό stalking"!
Μιχάλης, δημοσιογράφος 31 ετών.

"Ναι, είμαστε σε μια αφοσιωμένη σχέση, αλλά όταν δεν είσαι εκεί βλέπουμε πορνό. Μην φανταστείς πολύ συχνά, αλλά το κάνουμε. Και δεν έχουμε πρόβλημα να στο πούμε αν μας ρωτήσεις ή αν μας προτείνεις να δούμε μαζί"!
Γιώργος, 28 ετών.

"Το καλύτερο μας είναι όταν βγαίνεις με τις φίλες σου! Μην πιστεύεις το βλέμμα του πληγωμένου κουταβιού και τις ατάκες μας τύπου... 'τί και εμένα θα με αφήσεις μόνο μου'; Τα βράδια μόνο για τον εαυτό μας με φίλους και μπύρες στο σπίτι παραμένουν ανεκτίμητη αξία.
Πολυζώης, 30, ετών

"Όλες αυτές οι τρίχες στην μπανιέρα μας φοβίζει. Αλλά δεν μιλάμε για αυτό καθώς είναι σίγουρο πως και από εμάς έχεις δει τα χειρότερα κατά την συγκατοίκηση.
Χάρης, 31 ετών

"Δεν μας αρέσει καθόλου εκείνο το έντονο κόκκινο ή ροζ κραγιόν... Μας φιλάς και δύο ώρες μετά το έχουμε ακόμα στα δικά μας χείλη".
Σωτήρης, 37 ετών


"Ξέρουμε πότε οι άλλοι άντρες σε κοιτούν και πάντα μας ξυπνά εκείνο το συναίσθημα ανάμεσα σε ζήλεια και περηφάνια. Και πάντα νιώθουμε ότι θέλουμε να σε προστατέψουμε".
Γιάννης, 33 ετών

"Μας αρέσουν τα κομπλιμέντα. Από τη γυναίκα που μας αρέσει μια μικρή επιβεβαίωση εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας είναι απαραίτητη και επιθυμητή! Για να σου δώσουμε μερικές ιδέες: 'Είσαι ο πιο όμορφος άντρας στον πλανήτη' ή 'το σεξ μαζί σου με πάει σε άλλη διάσταση" μας κάνει πάντα να κρυφογελάμε".
Χρήστος, 29 ετών

"Την πρώτη φορά που κάναμε σεξ μαζί σου είχαμε άγχος. Εννοείται ότι το παίξαμε άνετοι, αλλά από μέσα μας λέγαμε: 'Αυτή η κοπέλα είναι καταπληκτική. Πρόσεχε μην εκσπερματίσεις πολύ νωρίς, πολύ αργά, πρόσεχε μην κάνεις περίεργους θορύβους ή γκριμάτσες'. Μετά, όμως πήραμε αέρα και σε εντυπωσιάσαμε".
Βασίλης, 24 ετών

Διαβάστε ακόμη:

Κάποιος προσποιείται και δεν είσαι εσύ! 7 σημάδια ότι δεν έφτασε ποτέ στην κορύφωση