Μπαινοβγαίνει στη ζωή μου και είναι με άλλη ταυτόχρονα!

Μπαινοβγαίνει στη ζωή μου και είναι με άλλη ταυτόχρονα!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γειά σας,

Είμαι 22 χρονών και γνώρισα κάποιον που δούλευε με τον αδελφό μου σαν dj. Πήγαινα κάθε εβδομάδα στο κλαμπ λόγω του αδελφού μου.Αυτός είναι 27. Με πλησιάσε πρώτος ένα βράδυ και μόλις γύρισα και τον είδα τον ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Μετά κάθε φορά μιλούσαμε στο κλαμπ και στη συνέχεια μιλούσαμε καθημερινά στο facebook. Μια νύχτα καθώς έβγαινα από το κλαμπ έτρεξε και με σήκωσε πάνω του και με πήρε μέσα να μιλήσουμε. Βασικά του ζητησα να παίξει ενα τραγούδι, δεν το έπαιξε και μου εξηγούσε γιατί.Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι του αρέσω αλλά ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι λόγω του αδελφού μου και ότι πέρασαν 2 χρόνια από τότε που έχει να κάνει σοβαρή σχέση και δεν θέλει να με πληγώσει . Είπαμε να σταματήσουμε να μιλάμε αλλά αυτός συνέχιζε να μου στέλνει και ήθελε να με δει. Τελικά συναντηθήκαμε, με φίλησε,μου είπε ότι με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή και αν θέλω να είμαστε μαζί. Του είπα ναι και με ρώτησε πόσο καιρό τον θέλω εγώ αλλά δεν του είπα. Ήμασταν μαζί μια χαρά για δύο εβδομάδες αλλά δεν τον έβλεπα γιατί έχουμε απόσταση 2,5 ώρες δρόμο. Μια μέρα τον έπαιρνα τηλ και δεν μου απαντούσε και μου έστειλε μήνυμα πολύ αργά το βράδυ, εγώ θύμωσα και του είπα να μην ρωτά αφού δεν τον νοιάζει και εξαφανίστηκε. Μετά από 10 μέρες έβαλε σε σχέση στο facebook και του έστειλα και του είπα ότι είναι πολύ φθηνός και μου είπε ευχαριστώ πολύ. Δεν απάντησα. Μετά από λίγες μέρες έγραψε ότι δεν αντέχει τις σχέσεις και χώρισε. Άρχισε και μου έστελνε μηνύματα κάθε μέρα λέγοντας μου οτι με πεθύμησε, θέλει να με φιλήσει κτλ. Κανονίσαμε να βρεθούμε και τελευταία στιγμή του είπα δεν θέλω να μου ξαναστήλει. Την επόμενη μέρα η άλλη κοπέλα που τα είχε φτιάξει πριν του έβαλε καρδιές. Μετά από 4 μέρες με έσβησε από το facebook και του ρώτησα γιατί και μου είπε επειδή δεν θέλεις να ξαναμιλήσουμε. Μετά από ενάμιση μήνα μου έστειλε τα μεσάνυχτα μήνυμα στο κινητό τι κάνω, απάντησα καλά εσύ,μου είπε καλά δεν απάντησα μου έστειλε άλλο και μετά με πήρε τηλ.Μου είπε πως θέλει να με δει και ότι έκανε λάθη. Με έκανε ξανά στο facebook μόλις κλείσαμε το τηλ μου έστειλε στο chat ότι θέλει να με φιλήσει και εγώ του απαντούσα μονολεκτικά και σταμάτησε να μου στέλνει. Την επόμενη μέρα έβαλε σε σχέση ξανά με την άλλη κοπέλα και τον έκανα μπλοκ. Σας παρακαλώ πέστε μου το ακριβώς θέλει από μένα και έρχεται συνέχεια πίσω και μου αναστατώνει τη ζωή; Αφού είναι με την άλλη τι θέλει από μένα; Σημειώστε οτι ανακάλυψα ότι η άλλη κοπέλα έχει μωρό και αυτός νομίζω δεν το ξέρει.

Η απάντηση του Queen.gr

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Είναι τόσο μα τόσο απλό όλο αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί αναρωτιέσαι. Αλήθεια. Μας απασχολεί δηλαδή αν η άλλη κοπέλα έχει παιδί και αυτός δεν το ξέρει; Μπορεί να είναι και δικό του! Εσύ πού το ξέρεις και γιατί το αποκλείεις;

Ξαναγύρισα πίσω να διαβάσω πως είστε 22 και 27 γιατί μια στιγμή χάθηκα και νόμιζα πως διάβαζα γράμμα έφηβου κοριτσιού με τις καρδούλες και τα στάτους.

Ο άνθρωπος δεν είναι σοβαρός. Δεν ξέρει τι του γίνεται. Παίζει. Δηλαδή δεν παίζει απλά, γελοιοποιείται. Δεν τον έχεις δει σχεδόν καθόλου, δεν τον γνωρίζεις. Και "σχέση" που είχατε δεν τον έβλεπες. Μένει μακριά, δεν τον απασχολεί, περνά καλά όποτε το θυμάται και μπορεί να έχει κανονικότατα μια σχέση στην περιοχή του ή και όχι. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά που μας λες τώρα για να κάθεσαι να αναρωτιέσαι και να ασχολείται με το τι σκέφτεται για την άλλη και γιατί φέρεται όπως φέρεται; Δεν έχει καμία λογική καμία του πράξη, εσύ πώς ψάχνεις να βρεις λογικές απαντήσεις σε όλο αυτό το χάος; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις μετά το μπλοκ είναι να το αφήσεις έτσι και να μην ασχοληθείς ξανά με το προφίλ του ούτε και με κάποιας άλλης.